Windows 8: Konfigurer Xbox 360 som en Windows Media Center-extender

Oversigt

Bemærk! Xbox One understøtter ikke streaming af medier fra Windows Media Center.

Du kan bruge Windows Media Center til at streame musik, billeder og video til din Xbox 360-konsol fra en hvilken som helst computer på dit hjemmenetværk. Følgende trin gælder for Windows 8. Du kan finde hjælp til at installere Windows Media Center på din computer i Windows Media Center.

I de følgende artikler kan du se, hvordan du konfigurerer Windows Media Center på andre versioner af Windows:

Trin 1: Opret forbindelse fra konsollen til dit netværk

Hvis du allerede har oprettet forbindelse fra din konsol til netværket, kan du gå til trin 2 nedenfor.

Hvis ikke, skal du oprette forbindelse fra konsollen til dit hjemmenetværk med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse. Test derefter, om Xbox-konsollen har forbindelse. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på Xbox-controlleren.

Tryk på Guide-knappen på din Xbox-controller.
  1. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
Vælg System Settings.
  1. Vælg Network Settings.
Vælg Network Settings.
  1. Vælg navnet på dit trådløse netværk, eller vælg Wired Network for en kabelforbindelse.
Vælg
  1. Vælg Test Xbox Live Connection.
Vælg

Hvis status for netværksforbindelsen er Connected, skal du gå til trin 2 nedenfor. Ellers skal du vælge More Info på konsollen og følge forslagene.

Trin 2: Fjern tidligere forbindelser (hvis relevant)

Hvis du ikke tidligere har oprettet forbindelse fra en computer til din Xbox 360-konsol, skal du gå til trin 3. Hvis du har, skal du fjerne den eksisterende forbindelse. Du kan fjerne de tidligere forbindelser på din computer eller din Xbox-konsol:

Trin på computeren: Fjern tidligere forbindelser

1. Start Windows Media Center.
  2. Vælg Pil ned nederst i menuen, og vælg Indstillinger under Opgaver.
Vælg
  1. Vælg Extender.

Vælg
  1. Vælg Xbox 360 Media Center Extender.
  2. Vælg Fjern.
  3. Vælg Næste.

Trin på konsollen: Fjern tidligere forbindelser

1. Gå til My Settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Computers.
  3. Vælg Windows Media Center.
  4. Vælg Disconnect.
  5. Tryk på B-knappen på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.

Trin 3: Find installationsnøglen på konsollen

1. Gå til Apps på konsollen, vælg My Apps, og vælg derefter Windows Media Center.
  2. Vælg Fortsæt.
  3. Skriv den 8-cifrede konfigurationsnøgle ned.

Trin 4: Installér Windows Media Center

Hvis du allerede har installeret Windows Media Center på din computer, skal du gå til trin 5.

Hvis du ikke har, skal du følge trinnene på Windows 8 Pro-siden for at installere Windows 8 Media Center Pack eller Windows 8 Pro Pack.

Trin 5: Føj din konsol til Windows Media Center

1. Start Windows Media Center på computeren.
  2. Gå til Opgaver, og vælg derefter Tilføj extender.
  3. Vælg Næste på skærmen Konfiguration af extender.
Vælg
  1. Angiv den 8-cifrede konfigurationsnøgle fra trin 3, når du bliver bedt om det.
Angiv den 8-cifrede konfigurationsnøgle.
  1. Vælg Næste for at fuldføre konfigurationen.
Vælg

Trin 6: Start Windows Media Center på konsollen.

Gå til Apps, vælg My Apps, og vælg derefter Windows Media Center. Det tager lidt tid, inden dine mediebiblioteker er oprettet, første gang du bruger Windows Media Center på konsollen.