Windows Vista: Konfigurer Windows Media Center med Xbox 360

Oversigt

Du kan bruge Windows Media Center til at streame musik, billeder og video til din Xbox 360-konsol fra en hvilken som helst computer på dit hjemmenetværk. Følgende trin gælder for Windows Vista Ultimate- eller Home Premium-versioner. Du kan få hjælp til at installere eller konfigurere Windows Media Center på din computer i Windows Media Center.

Bemærk! Xbox One understøtter ikke streaming af medier fra Windows Media Center.

I de følgende artikler kan du se, hvordan du konfigurerer Windows Media Center på andre versioner af Windows:

Trin 1: Opret forbindelse fra konsollen til dit netværk

Hvis du allerede har oprettet forbindelse fra din konsol til netværket, kan du gå til trin 2 nedenfor.

Hvis ikke, skal du oprette forbindelse fra konsollen til dit hjemmenetværk med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse. Test derefter, om Xbox-konsollen har forbindelse. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på Xbox-controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  3. Vælg Network Settings.
  4. Vælg Wired Network eller Wireless network.
  5. Vælg Test Xbox Live Connection.

Hvis status for netværksforbindelsen er Connected, skal du gå til trin 2 nedenfor. Ellers skal du vælge More Info på konsollen og følge forslagene.

Trin 2: Fjern tidligere forbindelser

Hvis du tidligere har oprettet forbindelse fra en computer til din Xbox 360-konsol, skal du fjerne den eksisterende forbindelse. Sådan gør du:

På computeren

1. Start Windows Media Center.
  2. Gå til Opgaver, og vælg derefter Indstillinger.
  3. Vælg Extender.
  4. Vælg Xbox 360 Media Center Extender.
  5. Vælg Fjern.
  6. Vælg Næste.

På Xbox 360-konsollen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Computers.
  3. Vælg Windows Media Center.
  4. Vælg Disconnect.
  5. Tryk på B-knappen på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.

Trin 3: Find installationsnøglen på konsollen

1. Gå til Apps, og vælg derefter My Apps.
  2. Vælg Media Center.
  3. Skriv den 8-cifrede konfigurationsnøgle ned.

Trin 4: Føj din konsol til Windows Media Center

1. Start Windows Media Center på computeren.
  2. Gå til Opgaver, og vælg derefter Tilføj extender.
  3. Angiv den 8-cifrede konfigurationsnøgle fra trin 3, når du bliver bedt om det.
  4. Vælg Næste for at fuldføre konfigurationen.

Trin 5: Start Windows Media Center på konsollen.

1. Gå til Apps, vælg My Apps, og vælg derefter Windows Media Center. Det tager lidt tid, inden dine mediebiblioteker er oprettet, første gang du bruger Windows Media Center på konsollen.

Hvis du har nogen problemer, kan du se under Forbindelser: Windows Media Center-pc.