Konfigurer en firewall fra en tredjepart, så Windows Media Center kan benyttes på Xbox

Sådan konfigurerer du en firewall manuelt

Hvis du bruger en firewall fra tredjepart (en firewall, der er produceret af et andet firma end Microsoft), skal du muligvis konfigurere denne firewall manuelt for at give bestemte programmer adgang til de porte, de skal bruge. Du kan muligvis blive bedt om at konfigurere firewallen ved hjælp af en af disse metoder:

• Konfigurer firewallen på en måde, så den kun giver bestemte programmer adgang til bestemte porte.
  • Rediger de porte, som programmet bruger.

Når du konfigurerer en firewall, skal du kende:

• Navnet på programmet.
  • De porte, som programmet skal bruge.
  • Retningen på kommunikationssignalet.

Brug følgende oplysninger til at konfigurere firewalls fra tredjepart:

Program

Protokol/port

Retning

Netværk

svchost.exe

UDP 1900

Indgående

Lokalt undernet

svchost.exe

UDP 1900

Indgående

Lokalt undernet

svchost.exe

TCP 2177

Udgående, indgående

Lokalt undernet

svchost.exe

UDP 2177

Udgående, indgående

Lokalt undernet

system

TCP 10244

Udgående, indgående

Lokalt undernet

ehshell.exe

TCP 554

Udgående, indgående

Lokalt undernet

ehshell.exe

UDP 5004, 5005

Udgående, indgående

Lokalt undernet

ehshell.exe

TCP 8554-8558

Udgående, indgående

Lokalt undernet

ehshell.exe

UDP 5004, 5013

Udgående, indgående

Lokalt undernet

ehshell.exe

UDP 7777-7781

Udgående, indgående

Lokalt undernet

mcrmgr.exe

Tilfældig

Udgående, indgående

Internet

mcx2prov.exe

Tilfældig

Udgående, indgående

Internet

Fremgangsmåden for manuel konfiguration af en firewall er forskellig for hver firewallproducent og firewallmodel. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din firewall, i dokumentationen til din firewall.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en firewall fra tredjepart, under Tillad et program at kommunikere via Windows Firewall. (Dette websted er muligvis ikke tilgængeligt på alle sprog).