Fejlfinding af problemer med tastaturet på skærmen til Windows Media Center

Tjek dine indstillinger for sprog og land/område

Dette problem kan skyldes, at sprog- og områdeindstillingerne:

• Er blevet ændret på computeren med Media Center, efter at Media Center blev tilføjet
  • Ikke blev angivet korrekt, da Media Center Extender blev tilføjet

Du løser dette problem ved at konfigurere sprog- og områdeindstillingerne igen. Sådan gør du på en computer med Windows 8:

1. Klik på Indstillingeramuletpanelet.
  2. Klik på Kontrolpanel under Indstillinger.
  3. Klik på Klokkeslæt, sprog og område.
  4. Klik på Sprog, og klik derefter på Avancerede indstillinger.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Brug værktøjslinjen Sprog på skrivebordet, når den er tilgængelig.
  6. Klik på Indstillinger.
  7. Klik for at vælge Flydende på skrivebordet.
  8. Klik på Anvend, klik på OK, og klik derefter på Gem.
  9. Klik på Startside for Kontrolpanel.
  10. Klik på Klokkeslæt, sprog og område.
  11. Klik på Område.
  12. Klik på Kopiér indstillinger under fanen Administrativ.
  13. Markér afkrydsningsfeltet Nye brugerkonti, og klik derefter på OK to gange.