Brug af Windows Media Center-fjernbetjeningen med Xbox 360

Konfigurer fjernbetjeningen

Konfigurer din Xbox 360-konsol, så du kan bruge Windows Media Center-fjernbetjeningen til at styre Windows Media Center-funktioner på konsollen. Sådan gør du:

Bemærk! Du kan ikke bruge denne fjernbetjening til at regulere lydniveauet på konsollen.

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg System.
  2. Vælg Console Settings.
  3. Rul ned på listen, og vælg derefter Remote Control.
  4. Vælg Both Remotes.
  5. Tryk på B på controlleren for at gå til Xbox-startsiden.
  • Hvis konsollen er slået fra, skal du trykke på Start på Windows Media Center-fjernbetjeningen for at slå den til og starte Windows Media Center.
  • Hvis konsollen er slået til, kan du gå direkte til Windows Media Center ved at trykke på Start.

Bemærk! Brug af Xbox 360 Universal Media Fjernbetjening er den bedste måde at få adgang til alle funktioner i Windows Media Center og på Xbox 360-konsollen. Den har styrefunktioner til tv og Windows Media Center.