Fejlmeddelelser ved brug af Xbox Live-signaler

Du kan få vist en fejlmeddelelse, når du forsøger at bruge Xbox Live-signaler. På denne side kan du finde en vejledning til fejlfinding af almindelige fejl.

Fejlmeddelelse: "Your comment contains a word or phrase that isn't allowed. Try again."

Når du sender et signal, skal dine kommentarer overholde Ordensreglerne for Xbox Live. Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, skal du ændre din kommentar. Nogle forbudte ord eller udtryk kan forekomme i spil, spiltilstande eller Xbox-resultater.

Fejlmeddelelse: "None of your friends have tried this activity."

Når du forsøger at få vist dine venners aktivitet, bliver der ikke fundet nogen elementer for den valgte spiltitel eller aktivitet. Det kan være, fordi dine venner ikke har valgt at dele deres spilaktivitet eller spiloversigt. Du kan finde flere oplysninger om indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger under Onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Fejlmeddelelse: "Your friends haven't been playing any games or apps."

Når du forsøger at få vist dine venners aktivitet, bliver der ikke fundet nogen elementer for den valgte spiltitel eller aktivitet. Det kan være, fordi dine venner ikke har valgt at dele deres spilaktivitet eller spiloversigt. Du kan finde flere oplysninger om indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger under Onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Fejlmeddelelser ved brug af Xbox Live-tjenesten

• "Sorry, can't retrieve this activity right now. Try again later."
  • "Sorry, can't get your beacons right now. Try again later."
  • "Sorry, your beacons aren't available right now. Try again later."
  • "Sorry, couldn't remove your beacon. Try again later."
  • "Sorry, couldn't update your beacon. Try again later."

Disse fejlmeddelelser kan betyde, at der er problemer med Xbox Live-tjenesten. Du kan gå til siden Xbox Live-status og kontrollere status for tjenesten. Hvis der er problemer med Xbox Live-tjenesten, skal du prøve igen senere.

Hvis du får vist en fejlkode, når du forsøger at bruge Xbox Live-signaler, kan du søge efter koden ved hjælp af værktøjet til Xbox-fejlkode-/statuskodesøgning.