Brug Bing-søgning til at finde indhold på Xbox Live og Xbox 360

Find alle de spændende film, apps og musiknumre og andet indhold på din Xbox 360 ved hjælp af Bing-søgning. Se, hvordan du kan bruge din controller, en chatpad eller Kinect-stemmekommandoer til at søge med Bing.

Bing på Xbox 360 – emner

Find film og andet indhold i Xbox Live Store

Bing-søgning på Xbox 360

Med den effektive søgefunktion i Bing kan du finde indhold, f.eks. film, apps og musik, på Xbox Live eller på din Xbox 360-konsol.

Bemærk! Bing-søgning på Xbox vil kun søge i det indhold, der er tilgængeligt via Xbox Live i dit område. Der søges ikke på nettet eller i andre indholdskilder uden for de download- og streamingmuligheder, der findes i dit Xbox Live-område.

For at søge efter indhold skal du have oprettet forbindelse til Xbox Live (log på med dit Xbox Live-gamertag). Du kan se, hvordan du opretter forbindelse til Xbox Live, i Løsning af problemer med første Xbox 360-forbindelse.

Sådan bruger du Bing-søgning

Du kan bruge Bing-søgning på en af følgende to måder:

• Med Kinect-stemmekommandoer
  • Med en controller eller chatpad

Søg ved hjælp af din stemme

Hvis der er tilsluttet en Kinect-sensor til din Xbox 360-konsol, skal du bare sige, hvad du leder efter. Sig "Xbox Bing…" og derefter det, du søger efter.

Bemærk! Bing-stemmesøgning kan i øjeblikket kun benyttes på engelsk i USA, Canada og Storbritannien.

Bing-søgeresultater for

Du kan f.eks. sige "Xbox, Bing Halo" for at søge efter spil, indhold, der kan downloades, eller musik og film, hvor ordet "Halo" indgår i titlen.

Søg ved hjælp af en controller eller chatpad

1. Fra Xbox Dashboard skal du gå til Bing.
  2. Tryk på A på controlleren for at få vist tastaturet på skærmen, eller skriv din søgetekst ved hjælp af en Xbox 360 Chatpad.

Når du ser søgeresultaterne, kan du filtrere dem ved hjælp af den grønne filterknap øverst til venstre på skærmen. Hvis du f.eks. vil se musikresultaterne for Halo, skal du vælge knappen til filtrering og derefter vælge Music.

Tip til Bing-søgning

Her er nogle ting, du kan prøve, hvis Bing-søgningen på Xbox ikke finder det emne, du er på udkig efter:

• Prøv at forkorte din søgning til et eller to nøgleord for at se, om du så får det indhold, du ønsker.
  • Hvis indholdet er nyt, findes det muligvis endnu ikke i vores søgedatabase. Prøv at søge efter indhold i butikkerne Games, Music, Video eller Apps.

Hvis du har problemer med Bing-stemmesøgning, kan du få hjælp i Fejlfinding af problemer med Bing-stemmesøgning på Xbox 360.

Se denne video, hvor du kan få et overblik over, hvordan du bruger filtre i dine søgninger:

Se videoen "Få bedre søgninger med filtre". Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Børnesikring og Bing-søgning

Ligesom med Xbox Live-indhold kan du bruge Børnesikring til at begrænse, hvilket indhold der vil blive vist og kan tilgås i Bing-søgningen. Hvis du f.eks. vil begrænse adgangen til voksenfilm eller -serier, kan du gøre dette ved hjælp af de indbyggede forældrekontroller på din Xbox.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Børnesikring og forældrekontroller, i Angiv indstillinger for forældrekontrol på Xbox 360.