Sådan kan du slå lyden fra eller blokere for andre spillere på Xbox 360

Du kan styre, hvordan andre personer kan kommunikere med dig på din Xbox 360-konsol. Hvis der er nogle bestemte spillere, som du ikke vil høre eller kontaktes af på din konsol, kan du slå deres lyd fra, blokere deres kommunikation med dig eller helt undgå dem.

Bemærk! Hvis du mener, at en spiller har overtrådt Microsoft-serviceaftalen eller ordensreglerne, kan du eventuelt også indsende en klage.

Sådan slår du lyden fra for en anden spiller

Hvis en anden spiller udviser stødende eller upassende adfærd i forbindelse med kommunikation i spillet eller chat, kan du slå denne spillers lyd fra. På denne måde kan du undgå, at spilleren taler til dig under et spil eller i en chatsession. Sådan slår du lyden fra for en anden spiller på Xbox 360:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Friends. Naviger til fanen Players, hvis du vil slå lyden fra for en af de seneste spillere.
  3. Vælg gamertagget for den spiller, du vil gøre lydløs.
  4. Vælg Mute.

Hvis du vil slå lyden til for en spiller, skal du vælge denne spillers gamertag og derefter vælge Slå lyden til.

Sådan blokerer du meddelelser fra en anden spiller

Hvis du blokerer en anden spiller, kan du ikke modtage meddelelser, invitationer til spil og gruppeinvitationer fra spilleren. Hvis denne spiller er på din venneliste, bliver spilleren fjernet fra listen. Sådan kan du blokere en anden spiller på Xbox 360:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Messages, og naviger derefter til en meddelelse fra den spiller, som du vil blokere.
  3. Vælg Block Communications.

Du kan når som helst fjerne blokeringen af en spiller ved at sende en meddelelse eller en invitation til vennelisten til spilleren.

Sådan undgår du en anden spiller

Du har mulighed for at vurdere en spiller på Xbox 360 og dermed angive, om du vil spille med en bestemt spiller igen. Vælg prefer (foretrækker) eller avoid (undgå) for en specifik spiller for at øge eller reducere chancen for, at du møder denne spiller igen i en multiplayerkamp. Sådan undgår du en specifik spiller på Xbox 360:

Bemærk! Du skal mindst have spillet med en anden spiller én gang, før du kan sende en spillervurdering.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Friends. Naviger til fanen Players, hvis du vil undgå en af de seneste spillere.
  3. Vælg gamertagget for den spiller, du vil undgå.
  4. Vælg Submit Player Review.
  5. Vælg Avoid This Player.
  6. Vælg en af følgende generelle årsager til, at du vil undgå spilleren:
    • Communication: Spilleren talte groft eller fornærmende, brugte ubehageligt sprog eller afbrød/forstyrrede sessionen med talekommunikation.
    • Game Behavior: Spilleren var overdreven aggressiv eller usportslig eller afsluttede spillet for tidligt.
    • Player Skill: Spillerens færdigheder passede ikke til de andre spilleres færdigheder, eller spilleren forstod ikke spillet.