Chat på Xbox Live på Xbox 360-konsollen

Oversigt

Brug dine Xbox 360-hovedtelefoner eller din Kinect-sensor til at chatte med dine venner gennem Xbox 360-konsollen enten i en gruppesamtale eller en privat samtale.

Hvis du har problemer med at chatte, kan Xbox Live-tjenesten være nede. Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der er en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side.

Hvis du har andre problemer med Xbox Live-chat, skal du se Fejlfinding i forbindelse med problemer med Xbox Live-chat på Xbox 360.

Chat på Xbox Live

Det har du brug for

Hvis du vil bruge privat chat, gruppechat og stemmekommunikation under spillet, skal du have:

Valgfrit Hvis du vil skrive hurtigere, skal du tilslutte Xbox 360 Chatpad eller et USB-tastatur til din konsol.

Konfiguration af chat

Det er nemt at konfigurere kommunikation. Tilslut dine Xbox 360-hovedtelefoner eller Kinect-sensoren, og angiv derefter onlinesikkerhedsindstillingerne. Du kan tillade kommunikation med alle eller kun med dine venner.

1. Tilslut hovedtelefonerne eller Kinect-sensoren:
    • Hvis du bruger traditionelle hovedtelefoner med kabel: Tilslut dem til din controller.
    • Hvis du bruger trådløse hovedtelefoner: Tilslut dem til din konsol.
    • Hvis du bruger en Kinect-sensor:
      1. Log på Xbox Live.
      2. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
      3. Vælg Chat.
      4. Indstil Kinect-mikrofonen til On.
      Tip! Du kan forbedre chatoplevelsen ved at kalibrere Kinect-sensoren til tale og lyd. Se Brug lydtuneren på Kinect-sensoren til din Xbox 360. Du kan finde flere oplysninger om brugen af talekommandoer med Kinect under Kinect-talekommandoer.

2. Angiv indstillinger for onlinesikkerhed:
    1. Gå til Settings, og vælg derefter Privacy.
    2. Vælg Change settings.
    3. Vælg Customize.
    4. Vælg Voice and Text.
    5. Vælg enten Everyone, Friends Only eller Blocked, og tryk derefter på B .
    6. Vælg Save and Exit.

Bemærk! Hvis du bruger en barnekonto på Xbox Live, skal forældrekontoen godkende denne ændring.

Privat chat

Privat chat er en samtale mellem dig og kun én anden person. Ingen andre kan høre eller deltage i denne chatsamtale. Din ven kan spille det samme spil som dig, spille et andet spil, se en film eller lytte til musik.

Du kan have op til fire private chatsamtaler kørende samtidig:

• Når du spiller et Xbox Live-multiplayerspil udover din offentlige kommunikation i spillet.
  • Mens du er vært for en Xbox Live-gruppe.

Konfiguration af privat chat

1. Tilslut dine Xbox 360-hovedtelefoner eller Kinect-sensoren, og log på Xbox Live.
  2. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  3. Vælg Chat.
  4. Vælg en tilgængelig Private Chat-kanal, og vælg eller angiv gamertagget for den person, du vil chatte med.
En privat chatkanal er valgt på chatskærmen på Xbox Live
  1. Vælg Send Message. Den person, du inviterer, har fem minutter til at acceptere invitationen. Efter fem minutter antager Xbox Live, at din ven ikke er tilgængelig, og invitationen annulleres. Du kan prøve at sende en ny invitation senere.

Bemærk! Når en person afslår en chatinvitation, ved afsenderen ikke, om invitationen er udløbet eller blev afslået. Afsenderen får kun en notifikation om, at invitationen blev annulleret.

Skift chatkanal

Du kan skifte chatkanal for at vælge, hvem du vil tale med.

Hvis du vil... Skal du gøre dette...
Kun tale med spillere i spillet
  1. Tryk på Guide-knappen .
  2. Vælg Party, og vælg derefter Party Options.
  3. Vælg Chat Channel, og vælg derefter Game Chat.
Kun tale med gruppemedlemmer
  1. Tryk på Guide-knappen .
  2. Vælg Party, og vælg derefter Party Options.
  3. Vælg Chat Channel, og vælg derefter Party Chat.
Slå lyden fra for en enkelt person
  1. Tryk på Guide-knappen .
  2. Vælg Party, og vælg derefter spillerens gamertag.
  3. Vælg Mute.