Log på
Del denne side

Om Xbox Live på Xbox 360

Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360 – og meget mere. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live, og se, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.

Xbox Live

Hvad er Xbox Live?

Xbox Live er den gratis onlinetjeneste til Xbox 360-konsollen. Når du har en internetforbindelse til Xbox Live, kan du spille Kinect-spil og controller-spil med dine onlinevenner eller se streamet indhold i HD-kvalitet, f.eks. film, tv-serier og sportsbegivenheder, og lytte til din favoritmusik.

Du kan tilmelde dig Xbox Live på Få mere med Xbox Live Gold.

Det kan du gøre på Xbox Live

Her er nogle eksempler på, hvad du kan gøre på Xbox Live:

• Spil multiplayerspil online med dine venner, uanset hvor de er – uden begrænsninger
  • Download og spil gratis spildemoer
  • Få eksklusive medlemstilbud, og se trailere
  • Se film og tv-serier med Netflix, HBO GO, Hulu Plus og Amazon Instant Video
  • Se sportsbegivenheder med ESPN, MLB.TV, NBA Game Time og UFC
  • Lyt til de musiknumre, du kan lide, med Xbox Music og iHeartRadio
  • Download arkadespil og fulde versioner af Xbox 360-spil
  • Brug din telefon eller tablet som en ekstra skærm, og få en endnu bedre oplevelse med dine spil og din underholdning
  • Surf på internettet på dit tv med Internet Explorer til Xbox
  • Få adgang til spil, der er gemt i skyen, uanset hvor du er
  • Brug din stemme og Kinect-sensoren til at finde spil, musik, film og tv-serier

Se denne video for at få mere at vide.

Se denne video for at få mere at vide om Xbox Live

Sådan kan du oprette forbindelse fra Xbox 360-konsollen til Xbox Live

Du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live med en traditionel kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse. Sådan gør du:

• Traditionel kabelforbindelse

En kabelforbindelse er den hurtigste og mest pålidelige måde at oprette forbindelse til Xbox Live på. Med en kabelforbindelse skal du bruge et netværkskabel til at tilslutte Xbox 360-konsollen til en router eller et modem.

Du har brug for følgende:

• En router, en gateway eller et modem
    • Et netværkskabel
    • En hurtig internetforbindelse, f.eks. bredbånd eller DSL

Hvis du vil konfigurere din Xbox 360-konsol til at bruge en kabelforbindelse, skal du gå til Løsning af problemer med første Xbox 360-forbindelse og vælge Kabelforbindelse.

• Trådløs forbindelse

Med en trådløs forbindelse kan du tilslutte Xbox 360-konsollen til Xbox Live uden at bruge netværkskabler. Det betyder, at du får mulighed for at flytte din konsol længere væk fra netværkshardwaren (router, gateway eller modem). Xbox 360-konsollen kan bruge det eksisterende trådløse netværk.

Du har brug for følgende:

• En hurtig internetforbindelse, f.eks. bredbånd eller DSL
      Bemærk! Satellit-, 3G- eller 4G-telefonforbindelser frarådes, fordi du med stor sandsynlighed kommer til at opleve langsom ydeevne eller forsinkelser.
    • En router, gateway eller et trådløst adgangspunkt
    • En trådløs Xbox 360-netværksadapter (kun til den oprindelige Xbox 360-konsol)

Hvis du vil konfigurere din Xbox 360-konsol til at bruge en trådløs forbindelse, skal du gå til Løsning af problemer med første Xbox 360-forbindelse og vælge Trådløs forbindelse.