Om Xbox Live på Xbox 360

Xbox Live er onlinetjenesten til din Xbox 360 – og meget mere. Læs denne side for at få mere at vide om Xbox Live, og se, hvordan du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live.

Xbox Live

Hvad er Xbox Live?

Xbox Live er onlinetjenesten til Xbox 360-konsollen. Opret forbindelse i dag, og spil Kinect-spil og controller-spil med dine onlinevenner, eller se streamet indhold i HD-kvalitet, f.eks. film, tv-serier og sportsbegivenheder, og nyd din favoritmusik.

Det kan du gøre på Xbox Live

Her er nogle eksempler på, hvad du kan gøre på Xbox Live:

• Spil multiplayerspil online med dine venner, uanset hvor de er
  • Download og spil gratis spildemoer
  • Få eksklusive medlemstilbud, og se trailere
  • Se film og tv-serier med Netflix, HBO GO, Hulu Plus og Amazon Instant Video
  • Se sportsbegivenheder med ESPN, MLB.TV, NBA Game Time og UFC
  • Lyt til de musiknumre, du kan lide, med Xbox Music og iHeartRadio
  • Download arkadespil og fulde versioner af Xbox 360-spil
  • Brug din telefon eller tablet som en ekstra skærm, og få en endnu bedre oplevelse med dine spil og din underholdning
  • Surf på internettet på dit tv med Internet Explorer til Xbox
  • Få adgang til spil, der er gemt i skyen, uanset hvor du er
  • Brug din stemme og Kinect-sensoren til at finde spil, musik og tv-serier

Tjek denne video for at få mere at vide.

Se denne video for at få mere at vide om Xbox Live!

Hvordan kan jeg forbinde min Xbox 360-konsol til Xbox Live?

Du kan oprette forbindelse fra din konsol til Xbox Live med en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse. Sådan gør du:

• Kabelforbindelse

En kabelforbindelse er den hurtigste og mest pålidelige måde at oprette forbindelse til Xbox Live på. Med en kabelforbindelse skal du bruge et netværkskabel til at tilslutte Xbox 360-konsollen til en router eller et modem.
    Du har brug for følgende:

• En router, en gateway eller et modem
    • Et netværkskabel
    • En hurtig internetforbindelse, f.eks. bredbånd

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Xbox 360-konsol med en kabelforbindelse, skal du se Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.

• Trådløs forbindelse

Med en trådløs forbindelse kan du tilslutte Xbox 360-konsollen til Xbox Live uden at bruge netværkskabler. Det betyder, at du får mulighed for at flytte din konsol længere væk fra netværkshardwaren (router, gateway eller modem).
    Din Xbox 360-konsol kan bruge dit nuværende trådløse netværk.
    Du har brug for følgende:

• En hurtig internetforbindelse, f.eks. bredbånd eller DSL
      Bemærk! Satellit-, 3G- eller 4G-telefonforbindelser frarådes, fordi du med stor sandsynlighed kommer til at opleve langsom ydeevne eller forsinkelser.
    • En router, gateway eller et trådløst adgangspunkt
    • En trådløs Xbox 360-netværksadapter (kun til den originale Xbox 360-konsol)

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din Xbox 360-konsol med en kabelforbindelse, skal du se Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.