Fejl 04-800705b4 forekommer, når der streames fra Windows Media Center eller oprettes forbindelse til Xbox Live

Du får vist statuskode 04-800705b4 og en af følgende fejlmeddelelser, når du streamer fra Windows Media Center eller opretter forbindelse til Xbox Live:

Can't play music. Try playing the music in the Xbox Dashboard to troubleshoot the problem.

Can't or unable to connect to Xbox Live.

Bemærk! Inden du forsøger løsningerne herunder, skal du kontrollere, om Xbox Live-tjenesten kører. Det kan du gøre ved at gå til siden Xbox Live Status.

Løsninger

Can't play music. Try playing the music in the Xbox Dashboard to troubleshoot the problem

Hvis du får vist denne meddelelse, betyder det, at din Xbox 360-konsol ikke kan afspille de mediefiler, der er gemt på computeren med Windows Media Center.

Hvis du skal bruge hjælp til at streame fra Windows Media Center, kan du prøve denne løsning.

Først skal du sikre dig, at tjenesten Vært for UPnP-enheder kører på din computer. Sådan gør du:

1. Gå til skrivebordet på den computer, der kører Windows Media Center.
  2. Højreklik på Denne computer, og klik derefter på Administrer.
  3. Klik på Tjenester og programmer.
  4. Dobbeltklik på Tjenester.
  5. Højreklik på Vært for UPnP-enheder på listen over tjenester, og klik derefter på Egenskaber.
  6. Klik på Automatisk i feltet Starttype, og klik derefter på OK.
  7. Genstart computeren.

Kontrollér derefter, at din Xbox-konsol er konfigureret som en extender i Windows Media Center.

1. Start Windows Media Center på konsollen:
    1. Vælg Apps, og vælg derefter My Apps.
    2. Vælg Windows Media Center.
  2. Klik på Set up a new connection, og klik derefter på Continue.
  3. Skriv installationsnøglen ned, og klik derefter på Continue.
  4. Start Windows Media Center på den computer, hvor musikfilerne er placeret.
  5. Klik på Tasks, klik derefter på Add Extender, og klik derefter på Next.
  6. Skriv installationsnøglen fra trin 4, og klik derefter på Næste.
  7. Klik på Finish
  8. Forsøg at afspille mediefilerne i Windows Media Center på konsollen.

Can't or unable to connect to Xbox Live

Udfør disse trin for at få hjælp til at oprette forbindelse til Xbox Live.

1. Test Xbox Live-forbindelsen. Sådan gør du:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    2. Gå til settings, og vælg System Settings.
    3. Vælg Network Settings.
    4. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk, du bruger, hvis du bliver bedt om det.
    5. Vælg Test Xbox Live Connection.
  2. Hvis du får en fejl, når du tjekker forbindelsen til Xbox Live, skal du gå til siden Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl.

Hvis din forbindelse til Xbox Live bliver afbrudt vilkårligt, skal du tjekke Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl for at få hjælp til forbindelsen.