Fejl 3F4B vises, når du forsøger at downloade en opdatering fra Xbox Live

Problem

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering fra Xbox Live

Update Failed

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Status Code 3f4B-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Løsninger

Prøv følgende løsninger.

Løsning 1: Prøv at installere opdateringen igen
  1. Genstart konsollen.
  2. Tryk på Xbox Guide-knappen på din controller (den store X-knap i midten).
  3. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  4. Vælg Network Settings.
  5. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  6. Vælg Test Xbox Live Connection.
  7. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Sørg for, at der er nok ledig lagerplads

Den nyeste softwareopdatering til konsollen kræver mindst 190 MB ledig lagerplads (eller 256 MB, hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plads, skal du flytte eller slette nogle elementer. Se Kopiér, flyt eller slet indhold.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Ryd systemcachen

Hvis du fjerner de midlertidige filer på konsollen, kan det muligvis løse problemet. Se Sådan rydder du Xbox 360-systemcachen.

Prøv at opdatere igen, når du har ryddet cachen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Sæt lagerenheden i igen
  • Hvis du bruger en Xbox 360-hukommelsesenhed eller et USB-flashdrev i stedet for en harddisk, skal du fjerne hukommelsesenheden eller USB-flashdrevet og sætte enheden eller drevet i igen.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve at fjerne harddisken og derefter sætte den i igen.

Prøv at opdatere igen, når du har sat lagerenheden i igen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Kopiér opdateringen til et USB-flashdrev eller en cd/dvd, og installer fra disken

Kopiér konsolopdateringen fra din computer til et USB-flashdrev eller en cd/dvd, og installer derefter opdateringen på konsollen. Sådan gør du:

Kopiér til et USB-flashdrev

Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet.

1. Tilslut USB-flashdrevet til USB-porten på computeren.
  2. Hent opdateringsfilen.
  3. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  4. Udpak filen.
  5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
  6. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
  7. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port bag på Xbox 360-konsollen.
  8. Genstart konsollen.
  9. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Brænd til cd eller dvd

Du kan også hente opdateringen til din computer, brænde opdateringen på en cd eller dvd og derefter installere den på konsollen. Sådan gør du:

1. Hent opdateringsfilen til computeren.
  2. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  3. Udpak filen.
  4. Indsæt en tom, skrivbar cd eller dvd i computeren.
  5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på cd'en eller dvd'en, og vælg at skrive (brænde) filerne til disken.
  6. Så snart filerne er blevet brændt på disken, skal du fjerne disken fra computeren og indsætte den i diskdrevet på Xbox 360-konsollen.
  7. Genstart konsollen.
  8. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
Løsning 6: Annuller opdateringer
  1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage.
  3. Rul ned til din hukommelsesenhed eller din harddisk, så den er fremhævet.
  4. Tryk på venstre kantknap, tryk på højre kantknap, og tryk derefter på X.
  5. Tryk igen på venstre kantknap, tryk på højre kantknap, og tryk derefter på X.
  6. Vælg Yes.

Dette sletter alle systemopdateringer, der er installeret, og genstarter konsollen. Du bliver derefter spurgt, om du vil installere ventende opdateringer. Installer disse opdateringer.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.