Fejlkode 51-C00DF236 vises, når du bruger Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejlkode, når du bruger Xbox Live:

51-C00DF236

Dette betyder, at en påkrævet medieopdatering ikke er installeret.

Løsninger

Løsning 1: Opdater softwaren til konsollen

Prøv at opdatere konsollens software og afspille indholdet igen. Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Installer Optional Media Update

1. Gå til downloadsiden Optional Media Update.
  2. Klik på Download to Xbox 360.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på med dine Microsoft-kontooplysninger. Næste gang du tænder Xbox 360-konsollen, hentes Optional Media Update til din konsol.

Hvis du bliver ved med at få fejlkoden, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Kontakt Xbox Support

Hvis de nævnte løsninger ikke afhjælper problemet, skal du kontakte Xbox Support.