Fejlkode 69-807B0190 vises, når du downloader en opdatering eller et spil på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering eller et spil til din Xbox 360-konsol fra Xbox Live:

69-807B0190

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online.

The content will automatically appear when it's available.

Dette kan betyde en af følgende ting:

• Der foretages systemvedligeholdelse på Xbox Live.
  • Systemfilerne, der midlertidigt gemmes på din Xbox 360-konsol, er beskadigede.

Løsninger

Løsning 1: Prøv igen senere

Tjek status for Xbox Live. Hvis der vises en meddelelse om service på Xbox Live-tjenesten, skal du vente og derefter prøve senere.

Hvis der ikke vises nogen meddelelser om service på Xbox Live-tjenesten, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Ryd cachen på konsollen

Konsolcachen indeholder midlertidige filer, som bruges af Xbox 360-konsollen. Problemet kan muligvis løses ved at rydde systemcachen. Udfør disse trin:

1. Ryd Xbox 360-systemcachen.
  2. Genstart konsollen.
  3. Prøv at købe eller downloade varen igen på Xbox Live.

Hvis du stadig får vist fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Ryd Xbox Live-cachen

Xbox 360-konsollen gemmer også midlertidige filer til Xbox Live. Problemet kan muligvis løses ved at rydde Xbox Live-cachen. Udfør disse trin:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din primære lagerenhed.
  3. Vælg System Items.
  4. Vælg Marketplace System Data.
  5. Vælg Delete.
  6. Genstart konsollen.
  7. Gå til Xbox Live.

Hvis du stadig ikke kan få adgang til Xbox Live, efter du har ryddet både konsol- og Xbox Live-cachen, udføres der sandsynligvis vedligeholdelse på Xbox Live, eller også er der opstået et midlertidigt problem. Prøv igen senere.