Fejlkoden 80004004 vises, når du tilgår en spilfil, der er gemt i skyen, fra din Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at få adgang til en spilfil, der er gemt i skyen, på Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Status code: 80004004

Dette betyder, at du ikke kan få adgang til Xbox Live-serverne, og at nogle Xbox-funktioner ikke er tilgængelige. Dette problem kan skyldes systemvedligeholdelse eller et midlertidigt problem med Xbox Live.

Bemærk! Når dette problem opstår, kan du opleve yderligere problemer, f.eks. at du ikke kan afspille købt indhold.

Løsninger

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-05-22T15:39:31.9662229+00:00
Social og spil: kører
2017-05-22T15:39:00.2348655+00:00

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Løsning 2: Kopiér den gemte spilfil til en lagerenhed

Når du tjekker status for Xbox Live, kan du få vist en meddelelse som følgende:

XBOX Live Service

Users may experience difficulties with the following services:

• Accessing saved games and data in cloud storage

Problemet berører følgende Xbox Live-platforme:

• Xbox 360-konsol

Du kan afhjælpe dette problem ved at kopiere den gemte spilfil til en lagerenhed på Xbox 360-konsollen. Du kan f.eks. kopiere den gemte spilfil til en Xbox 360-harddisk eller til et USB-flashdrev.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du kopierer gemte spilfiler fra lageret i skyen til en lagerenhed på Xbox 360-konsollen, i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatarelementer.

Løsning 3: Genstart din hardware, og test forbindelsen til Xbox Live

Sådan gør du:

1. Sluk Xbox 360-konsollen og al netværkshardware (såsom modem og router).
En Xbox 360-konsol, som er tilsluttet til en Ethernet-router.
  1. Vent i 30 sekunder.
  2. Tænd for modemmet, og vent på, at det igen er online (ca. ét minut).
  3. Tænd den næste hardwareenhed (f.eks. routeren), og vent et øjeblik.
  4. Genstart Xbox-konsollen.

Når du har genstartet din hardware, skal du teste din Xbox Live-forbindelse:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, vælg derefter Settings, vælg System Settings, og vælg Network Settings.
  2. Vælg navnet på dit trådløse netværk (Wireless Network), eller vælg Wired Network for en kabelforbindelse.
  3. Vælg Test Xbox Live Connection.

Hvis denne løsning fungerede, vil konsollen oprette forbindelse til Xbox Live.

Når der er en netværksforbindelse på Xbox 360-konsollen, lyser alle de grønne prikker på skærmen Test Xbox Live Connection.

Bemærk! Vælg Ja, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.