Fejl 0x8000FFFF vises, når du starter et spil eller går med i en gruppechat på Xbox One, eller når du logger på Xbox Live på Xbox 360

Xbox One:

Du får følgende fejlmeddelelse, når du prøver at starte et spil eller deltage i en gruppechat på din Xbox One:

We were unable to get your last saved data or we weren't able to get your messages (Vi kan ikke hente dine seneste gemte data, eller vi kan ikke hente dine meddelelser). Please try again later (Prøv igen senere)

Status code (Statuskode): 0x8000FFFF

Xbox 360:

Du får følgende fejlmeddelelse, når du har logget på Xbox Live på din Xbox 360:

Can't retrieve information from Xbox Live.

Status code: 8000FFFF

Det kan betyde et af følgende:

• Nogle Xbox Live-funktioner er ikke tilgængelige på grund af en midlertidig systemvedligeholdelse eller et uventet Xbox Live-problem.
  • Du kan ikke få adgang til Xbox Live på grund af et problem med netværkskonfigurationen.

Løsninger

Til Xbox One

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Tjek Xbox Live-tjenestens status

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-02-27T15:25:51.0520031+00:00

Løsning 2: Genstart konsollen

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
  2. Rul ned, og vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol, og vælg derefter Ja for at bekræfte.
  4. Når konsollen er genstartet, skal du prøve at logge på igen.
Til Xbox 360

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Tjek Xbox Live-tjenestens status

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-02-27T15:25:51.0520031+00:00

Løsning 2: Opdater kanallisten manuelt

Benyt følgende fremgangsmåde, hvis du vil opdatere kanallisten manuelt:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Hold højre udløser nede, og tryk på Y for at vende tilbage til Xbox Dashboard. Vent et øjeblik. Kanallisten opdateres.

Løsning 3: Test forbindelsen

Test Xbox Live-forbindelsen på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk, du bruger, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.

Bemærk! Hvis testen mislykkes, og du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du prøve Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.