Fejlkode 80049C0B vises, når du prøver at logge på Xbox Live på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

Thanks! You added this earlier, but we can't use it until you verify it at http://account.live.com/proofs/manage. While you're there, it's a good idea to check the other proofs on your account too.

Status code: 80049C0B

Dette betyder, at der muligvis er et problem med de sikkerhedsoplysninger, der er tilknyttet din Microsoft-konto.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Kontrollér sikkerhedsbeviserne for din Microsoft-konto

Du kan løse dette problem ved at kontrollere og om nødvendigt føje sikkerhedskontaktoplysninger til din Microsoft-konto. Se Min konto: Sikkerhedssupport.

Hvis denne løsning ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Flyt og derefter hent din profil

Hvis du vil løse dette problem, skal du flytte og derefter hente din profil. Det gør du på følgende måde.

Bemærk! Hvis du bruger et USB-flashdrev eller en USB-harddisk til at fuldføre disse trin, skal du først formatere drevet til Xbox-lagring. Se USB-flashdrevunderstøttelse af Xbox 360.

1. Flyt din profil til et USB-flashdrev eller en USB-harddisk. Benyt følgende fremgangsmåde:
    1. Tilslut USB-flashdrevet eller USB-harddisken til konsollen.
    2. Gå til Settings, og vælg Storage.
    3. Vælg All Devices.
    4. Vælg Profiles, og vælg derefter din gamerprofil.
    5. Vælg Move.
    6. Vælg den hukommelsesenhed (Memory Unit), du vil flytte profilen til.
      Bemærk! En hukommelsesenhed kan være et USB-flashdrev, en USB-harddisk eller Xbox 360-harddisken. Sørg for at flytte profilen til et USB-flashdrev eller en USB-harddisk.
    7. Fjern USB-flashdrevet eller USB-harddisken fra konsollen.
  2. Download din profil igen. Du kan finde oplysninger om, hvordan du downloader din profil igen, ved at se Administrer gamertag og profil – support.