Fejl 8004ad43 vises, når du foretager et køb på Xbox 360

Følgende fejlkode vises, når du foretager et køb fra din Xbox 360-konsol:

8004ad43

Dette kan betyde en af to ting:

• Din betalingsmåde kan ikke godkendes gennem din bank.
  • Microsoft har registreret mistænkelig aktivitet og forhindrer opkrævninger.

Løsninger

Løsning 1: Tjek din faktureringsadresse

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 2: Kontakt din bank eller dit pengeinstitut

Der kan være følgende årsager til, at Microsoft-købet ikke blev gennemført:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet kan ikke bruges til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer bevidst for brug af kortet.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at den betalingsmåde, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Hvis banken eller pengeinstituttet ikke blokerer transaktionen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Prøv at foretage købet igen senere

Microsoft-købet kan være blokeret af en af følgende årsager:

• Der er forekommet for mange afviste købsforsøg inden for kort tid.
  • Microsoft-kontoen eller betalingsmåden bruges fra et mistænkeligt sted.
  • Den betalingsmåde, som du angav, kan være registreret for en overtrædelse for manglende betaling, der forhindrer, at den bruges til nye køb.

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis du oplever flere købsfejl, kan det medføre, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).

Hvis problemet stadig forekommer, efter du har ventet 48 timer, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Brug en ny betalingsmåde

Betalingsmåden kan have en faktureringsafvisning på grund af overtrædelse eller en tidligere manglende betaling. Hvis dette er tilfældet, skal du angive et andet kreditkort til købet.

Du kan løse dette problem ved at føje en ny betalingsmåde til din Microsoft-konto og derefter prøve at købe igen vha. den nye betalingsmåde. Se Tilføj en betalingsmåde online, vælg Tilføj betalingsmåde i venstre side af skærmen, og følg derefter instruktionerne.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Brug et Xbox-gavekort, hvis du har et

Du kan købe et Xbox-gavekort hos en forhandler og indløse det i forbindelse med køb hos Microsoft.

Bemærk! Xbox-gavekort understøttes ikke ved alle køb. Før du køber et, skal du tjekke, om det er muligt at købe den vare, du vil have, med et gavekort.