Fejlkode 8007-0435 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

Can't sign on to Xbox Live

8007-0435

Løsninger

Du kan finde oplysninger om, hvordan du foretager fejlfinding af Xbox Live-forbindelsesproblemer, i Xbox Live: Opret forbindelse til Xbox Live

Hvis fejlen fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.