Fejlen xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-0461 vises, når du forsøger at opdatere din Xbox 360-konsol

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol:

Status code: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-0461

Cannot process update.

Bemærk! x”-tegnene varierer.

Dette kan betyde, at det ikke var muligt at downloade opdateringen.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Download opdateringen igen

1. Genstart konsollen.
  2. Tryk på Guide-knappen (X-knappen i midten) på controlleren.
  3. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  4. Vælg Network Settings.
  5. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  6. Vælg Test Xbox Live Connection.
  7. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Løsning 2: Tjek Xbox Live-forbindelsen

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse eller opretholde forbindelsen til Xbox Live, skal du se Fejlfinding i forbindelse med Xbox Live-forbindelsen.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Sørg for, at der er nok ledig lagerplads

Den nyeste softwareopdatering til konsollen kræver mindst 190 MB ledig lagerplads (eller 256 MB, hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plads, skal du flytte eller slette nogle elementer. Se Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatarelementer.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Ryd systemcachen

Hvis du fjerner de midlertidige filer på konsollen, kan det muligvis løse problemet. Følg vejledningen i Sådan rydder du Xbox 360-systemcachen, og prøv derefter at downloade opdateringen igen.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Sæt lagerenheden i igen

• Hvis du bruger en Xbox 360-hukommelsesenhed eller et USB-flashdrev i stedet for en harddisk, skal du fjerne hukommelsesenheden eller USB-flashdrevet og sætte enheden eller drevet i igen.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve at fjerne harddisken og derefter sætte den i igen.

Prøv at hente igen, når du har erstattet lagerenheden.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 6: Kopiér opdateringen til et USB-flashdrev eller en cd/dvd

Hvis ingen af de nævnte løsninger har løst problemet, kan du kopiere opdateringen til konsollen fra din computer til et USB-flashdrev, en cd eller en dvd og derefter installere opdateringen på konsollen. Sådan gør du:

Kopiér til et USB-flashdrev

Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet.

1. Tilslut USB-flashdrevet til USB-porten på computeren.
  2. Hent opdateringsfilen.
  3. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  4. Udpak filen.
  5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
  6. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
  7. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port bag på Xbox 360-konsollen.
  8. Genstart konsollen.
  9. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Ja, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Brænd til cd eller dvd

Du kan også hente opdateringen til din computer, brænde opdateringen på en cd eller dvd og derefter installere den på konsollen. Sådan gør du:

1. Hent opdateringsfilen til computeren.
  2. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  3. Udpak filen.
  4. Indsæt en tom, skrivbar cd eller dvd i computeren.
  5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på cd’en eller dvd’en, og vælg at skrive (brænde) filerne til disken.
  6. Når filerne er blevet brændt på disken, skal du fjerne disken fra computeren og indsætte den i diskdrevet på Xbox 360-konsollen.
  7. Genstart konsollen.
  8. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Ja, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis du stadig får vist en fejlkode, som f.eks. such as C000-0001, efter du har kopieret opdateringen til et flashdrev, til en cd eller til en dvd og derefter har installeret opdateringen på din konsol, så kontakt Xbox Support.