Fejlkode 351F-0000-0080-0300-8007-0570 vises, når du downloader en opdatering til din Xbox 360-konsol

Du kan få vist følgende fejl, når du downloader en opdatering til din Xbox 360-konsol:

Status Code: 351F-0000-0080-0300-8007-0570

Dette betyder, at der opstod en fejl i en spil- eller appopdatering, som du prøvede at downloade.

Du kan få mere at vide om opdateringer af spil eller apps i Din Xbox 360-konsol kræver en spil- eller appopdatering.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek Xbox Live-forbindelsen

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse eller opretholde forbindelsen til Xbox Live, skal du se Jeg får vist en fejlmeddelelse, når jeg tester min Xbox Live-forbindelse.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Ryd systemcachen

Hvis du fjerner de midlertidige filer på konsollen, kan det muligvis løse problemet. Følg instruktionerne i Sådan rydder du Xbox 360-systemcachen. Prøv derefter at downloade opdateringen igen.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Kopiér opdateringen til et USB-flashdrev, til en cd eller til en dvd

Kopiér opdateringen til konsollen fra din computer til et USB-flashdrev, til en cd eller til en dvd, og installer derefter opdateringen på konsollen. Sådan gør du:

Kopiér til et USB-flashdrev

Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet.

1. Tilslut USB-flashdrevet til USB-porten på computeren.
  2. Hent opdateringsfilen.
  3. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  4. Udpak filen:
  • Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, skal du dobbeltklikke på .zip-filen for at pakke den ud.
  • Hvis du bruger en tidligere version af Windows, skal du bruge et særligt softwareprogram til at udpakke filen, f.eks. WinZip.
  1. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
  2. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
  3. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port bag på Xbox 360-konsollen.
  4. Genstart konsollen.
  5. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Brænd til cd eller dvd

Du kan også hente opdateringen til din computer, brænde opdateringen på en cd eller dvd og derefter installere den på konsollen. Sådan gør du:

1. Hent opdateringsfilen til computeren.
  2. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  3. Udpak filen:
  • Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, skal du dobbeltklikke på .zip-filen for at pakke den ud.
  • Hvis du bruger en tidligere version af Windows, skal du bruge et særligt softwareprogram til at udpakke filen, f.eks. WinZip.
  1. Indsæt en tom, skrivbar cd eller dvd i computeren.
  2. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på cd’en eller dvd’en, og vælg at skrive (brænde) filerne til disken.
  3. Når filerne er blevet brændt på disken, skal du fjerne disken fra computeren og indsætte den i diskdrevet på Xbox 360-konsollen.
  4. Genstart konsollen.
  5. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
Hvis du stadig får en fejlmeddelelse, efter du har prøvet disse løsninger, skal du kontakte Xbox Support.