Fejlen xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2751 vises, når du downloader en opdatering til Xbox 360-konsollen

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at downloade en softwareopdatering til din Xbox 360:

Cannot process update.

Status code: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2751

Bemærk! "x"-tegnene i denne fejlkode varierer.

Dette kan betyde, at downloadprocessen mislykkedes.

• Xbox Live-tjenesten er ikke tilgængelig i øjeblikket.
  • Der er problemer med forbindelsen.
  • Konsollen kan ikke få adgang til den vært, som softwareopdateringen skal hentes fra.

Løsning

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-01-23T22:23:04.5412658+00:00

Løsning 2: Test Xbox Live-forbindelsen

Hvis du tidligere har kunnet oprette forbindelse til Xbox Live ved hjælp af din nuværende konsol- og netværkskonfiguration, kan du teste Xbox Live-forbindelsen for at bekræfte, at du har forbindelse. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Vælg settings, System Settings og derefter Network Settings.
  2. Vælg navnet på dit trådløse netværk (Wireless Network), eller vælg Wired Network for en kabelforbindelse.
  3. Vælg Test Xbox Live Connection.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, viser forbindelsestesten, hvor i forbindelsesprocessen fejlen opstod. Du får også at vide, hvilken type fejl det drejer sig om. Skriv disse oplysninger ned, og gå derefter til Løsning af Xbox-forbindelsesfejl for at afhjælpe problemet.

Løsning 3: Se Løsning af forbindelsesfejl på Xbox 360

Se Løsning af Xbox 360-forbindelsesfejl for at få hjælp til at løse problemet.

Hvis du stadig oplever problemet, skal du kontakte Xbox Support.