Fejlen 8007-2AF9 vises, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol

Problem

Du kan få vist følgende statuskode og meddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering af konsollens software til din Xbox 360-konsol.

Cannot process update.

Status code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8007-2AF9

Bemærk! Antallet af "x"-tegnene i statuskoden varierer.

Denne fejlkode betyder, at det ikke var muligt at hente opdateringen til Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Hent opdateringen igen
  1. Genstart konsollen.
  2. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  3. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  4. Vælg Network Settings.
  5. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  6. Vælg Test Xbox Live Connection.
  7. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Kontrollér Xbox Live-forbindelsen
Hvis du har problemer med at oprette forbindelse eller opretholde forbindelsen til Xbox Live, skal du se i Xbox Live: Opret forbindelse til Xbox Live

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Sørg for, at der er nok ledig lagerplads
Den nyeste softwareopdatering til konsollen kræver mindst 190 MB ledig lagerplads (eller 256 MB, hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plads, skal du flytte eller slette nogle elementer. Se Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatarelementer.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Ryd systemcachen
Hvis du fjerner de midlertidige filer på konsollen, kan det muligvis løse problemet. Følg vejledningen i Ryd Xbox 360-systemcachen, og prøv derefter at hente opdateringen igen.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Sæt lagerenheden i igen

• Hvis du bruger en Xbox 360-hukommelsesenhed eller et USB-flashdrev i stedet for en harddisk, skal du fjerne hukommelsesenheden eller flashdrevet og sætte enheden eller drevet i igen.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve at fjerne harddisken og derefter sætte den i igen.

Prøv at hente igen, når du har erstattet lagerenheden.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 6: Brug et USB-flashdrev eller en disk til opdateringen
Hvis ingen af foregående løsninger har løst problemet, kan du kopiere opdateringen til konsollen fra din computer til et USB-flashdrev, til en cd eller til en dvd. Installer derefter opdateringen på konsollen. Sådan gør du:

Kopiér til et USB-flashdrev

Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet.

1. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port på computeren.
  2. Hent opdateringsfilen.
  3. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  4. Udpak filen ved at dobbeltklikke på .zip-filen. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
  5. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
  6. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port bag på Xbox 360-konsollen.
  7. Genstart konsollen.
  8. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Brænd til cd eller dvd
Du kan også hente opdateringen til din computer, brænde opdateringen på en cd eller dvd og derefter installere den på konsollen. Sådan gør du:

1. Hent opdateringsfilen til computeren.
  2. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  3. Udpak filen ved at dobbeltklikke på .zip-filen.
  4. Indsæt en tom, skrivbar cd eller dvd i computeren.
  5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på cd’en eller dvd’en, og vælg at skrive (brænde) filerne til disken.
  6. Når filerne er blevet brændt på disken, skal du fjerne disken fra computeren og indsætte den i diskdrevet på Xbox 360-konsollen.
  7. Genstart konsollen.
  8. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis du får en fejlkode som f.eks. xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001 ("x"-cifrene varierer), efter du har kopieret opdateringen til et flashdrev eller en disk og derefter har installeret opdateringen på din konsol, skal du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.