Fejlkode xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2EE2 vises, når du downloader en opdatering til Xbox 360-konsollen

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at downloade en softwareopdatering på din Xbox 360-konsol:

Cannot process update.

Status code: xxxx-xxxx-xx8x-xxxx-8007-2EE2

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Dette kan betyde, at det ikke var muligt at downloade til din Xbox 360-konsol.

Løsninger

Løsning 1: Download opdateringen igen

1. Genstart konsollen.
  2. Tryk på Guide-knappen på controlleren (X-knappen i midten af controlleren).
  3. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  4. Vælg Network Settings.
  5. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  6. Vælg Test Xbox Live Connection.
  7. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Løsning 2: Tjek Xbox Live-forbindelsen

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse eller opretholde forbindelsen til Xbox Live, skal du se Xbox Live og netværk.

Løsning 3: Sørg for, at der er nok ledig lagerplads

Den nyeste softwareopdatering til konsollen kræver mindst 190 MB ledig lagerplads (eller 256 MB, hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plads, skal du flytte eller slette nogle elementer. Se Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatarelementer.

Løsning 4: Ryd systemcachen

Hvis du fjerner de midlertidige filer på konsollen, kan det muligvis løse problemet. Følg vejledningen i Sådan rydder du Xbox 360-systemcachen, og prøv derefter at downloade opdateringen igen.

Løsning 5: Sæt lagerenheden i igen

• Hvis du bruger en Xbox 360-hukommelsesenhed eller et USB-flashdrev i stedet for en harddisk, skal du fjerne hukommelsesenheden eller USB-flashdrevet og sætte enheden eller drevet i igen.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve at fjerne harddisken og derefter sætte den i igen.

Prøv at downloade igen, når du har erstattet lagerenheden.

Løsning 6: Kopiér opdateringen til et USB-flashdrev, til en cd eller til en dvd

Hvis ingen af foregående løsninger har løst problemet, kan du kopiere opdateringen til konsollen fra din computer til et USB-flashdrev, til en cd eller til en dvd. Installer derefter opdateringen på konsollen. Sådan gør du:

Kopiér til et USB-flashdrev

Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet.

1. Tilslut USB-flashdrevet til USB-porten på computeren.
  2. Hent opdateringsfilen.
  3. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  4. Udpak filen:
    • Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, skal du dobbeltklikke på .zip-filen for at pakke den ud.
    • Hvis du bruger en tidligere version af Windows, skal du bruge et særligt softwareprogram til at udpakke filen, f.eks. WinZip.
  5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
  6. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
  7. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port bag på Xbox 360-konsollen.
  8. Genstart konsollen.
  9. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere den nye konsolsoftware.

Brænd til cd eller dvd

Du kan også hente opdateringen til din computer, brænde opdateringen på en cd eller dvd og derefter installere den på konsollen. Sådan gør du:

1. Hent opdateringsfilen til computeren.
  2. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  3. Udpak filen:
    • Hvis du bruger Windows XP, Windows Vista eller Windows 7, skal du dobbeltklikke på .zip-filen for at pakke den ud.
    • Hvis du bruger en tidligere version af Windows, skal du bruge et særligt softwareprogram til at udpakke filen, f.eks. WinZip.
  4. Indsæt en tom, skrivbar cd eller dvd i computeren.
  5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på cd’en eller dvd’en, og vælg at skrive (brænde) filerne til disken.
  6. Når filerne er blevet brændt på disken, skal du fjerne disken fra computeren og indsætte den i diskdrevet på Xbox 360-konsollen.
  7. Genstart konsollen.
  8. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere den nye konsolsoftware.
Hvis du får en fejlkode, f.eks. xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001, efter du har kopieret opdateringen til et flashdrev, en cd eller en dvd og derefter har installeret opdateringen på din konsol, skal du kontakte Xbox Support.