Fejlkode 8007000B vises, når du logger på Xbox Live på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

• Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
  • Status code: 8007000B

Dette betyder, at konsollen ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live-tjenesten. Der kan være forskellige årsager til problemet:

• Nogle Xbox Live-funktioner er ikke tilgængelige på grund af systemvedligeholdelse eller et uventet Xbox Live-problem.
  • Din konsol har muligvis ikke forbindelse til Xbox Live-tjenesten.
  • De nødvendige porte er muligvis ikke åbne på dit netværk.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Tjek Xbox Live-tjenestens status

Nogle Xbox Live-funktioner er muligvis ikke tilgængelige under den planlagte vedligeholdelse eller på grund af midlertidige Xbox Live-problemer. På siden Status på Xbox Live kan du se status for Xbox Live-tjenesten.

Hvis der vises en meddelelse om service på Xbox Live-tjenesten, skal du prøve igen senere, når Xbox Live-tjenesten er tilgængelig. Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgængelig, og du stadig får denne fejlmeddelelse, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Test din forbindelse til Xbox Live-tjenesten

Test Xbox Live-forbindelsen på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk, du bruger, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.

Bemærk! Hvis testen mislykkes, og du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du prøve fremgangsmåden i Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.

Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgængelig, men forbindelsen ikke fungerer, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Åbn netværksporte

Når du vil have adgang til Xbox Live, skal en række netværksporte være åbne på din netværkshardware eller firewall. Du kan finde oplysninger om, hvilke porte der skal være åbne for Xbox Live, under Netværksporte, som bruges af Xbox Live.

Hvis de nævnte løsninger ikke afhjælper problemet, skal du kontakte Xbox Support.