Fejl 80070017 vises, når du prøver at downloade indhold på en Xbox 360-konsol

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live til en Xbox 360-konsol:

80070017

Dette kan betyde, at der er en netværksfejl, som forhindrer dig i at fuldføre downloadprocessen.

Løsninger

Løsning 1: Slet ufuldstændige downloads, og download indholdet igen

Du kan løse dette problem ved at slette ufuldstændige overførsler og midlertidige filer og derefter downloade indholdet igen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings på din Xbox 360-konsol, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din lagerenhed.
  3. Vælg den indholdstype, du prøver at hente.
  4. Find den vare, du prøver at hente.
  5. Slet varen med et gult advarselsikon. Dette ikon betyder, at overførslen er ufuldstændig eller beskadiget.
  6. Ryd Xbox 360-systemcachen.

Prøv nu at downloade indholdet fra din downloadoversigt. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live fra konsollen.
  2. Gå til Settings, og vælg Account.
  3. Vælg Download History.
  4. Vælg elementet, og vælg derefter Download Again.

Hvis du stadig får vist fejlkoden 80070017, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Download til en anden lagerenhed

Overfør elementet til en anden lagerenhed, f.eks. til en anden harddisk, en anden hukommelsesenhed eller et andet USB-flashdrev.

Hvis du stadig ikke kan hente varen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Maksimér netværksbåndbredden

Når du downloader indhold på Xbox Live, skal du sørge for, at andre computere i dit hjem ikke downloader eller overfører filer samtidig. Når nogen i hjemmet bruger internettet, bruger de netværksbåndbredde, som ellers kunne være brugt på din konsol.

Bemærk! Båndbredde er mængden af data, som kan overføres via internetforbindelsen på én gang.

Du kan også prøve midlertidigt at fjerne eller slukke enheder, som er tilsluttet dit hjemmenetværk.

Når du har maksimeret din netværksbåndbredde, kan du prøve at hente indholdet igen. Hvis overførslen stadig mislykkes, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Slet spillet, og installer det igen

Hvis du prøver at hente nyt indhold til et spil, kan du muligvis løse dette problem ved at slette det spil, som du prøver at hente det nye indhold til, geninstallere spillet og derefter hente indholdet igen.

Bemærk! Når du sletter et spil, slettes spillet og gemte spil. Vi anbefaler, at du kopierer dine gemte spil til et USB-flashdrev, før du sletter selve spillet. På denne måde kan du kopiere de gemte spiloplysninger tilbage på din konsol, når du har slettet spillet og installeret det igen. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kopierer indhold til en anden lagerenhed, i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatarelementer.

Sådan sletter du et spil og installerer det igen

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til My Settings, og vælg System.
  3. Vælg Storage, og vælg derefter din lagerenhed.
  4. Vælg din primære hukommelsesenhed (det er som regel en harddisk).
  5. Vælg Games & Apps.
  6. Vælg det spil, der er problemer med, og tryk derefter på Y på controlleren.
  7. Vælg Delete. Bekræft sletningen.
  8. Tryk på B på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.
  9. Ryd Xbox 360-systemcachen.
  10. Hvis spillet, du slettede, blev installeret fra en disk, skal du installere det igen. Hvis spillet blev downloadet fra Xbox Live, skal du downloade det igen. Få at vide, hvordan du downloader indhold igen.
  11. Kopiér det gemte spil fra din hukommelsesenhed eller dit USB-drev tilbage på Xbox 360-harddisken.
  12. Prøv at hente varen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlkoden, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Kontakt Xbox Support

Hvis de nævnte løsninger ikke afhjælper problemet, skal du kontakte Xbox Support.

Relaterede problemer