Fejlkode 80070020 vises, når du downloader din profil på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil på din Xbox 360-konsol:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.
80070020

Hvis du får denne meddelelse og fejlkode, betyder det, at downloadforsøget mislykkedes, men at problemet kan være midlertidigt.

Løsninger

Løsning 1: Ryd cachen, genstart konsollen, og download din profil igen

Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Storage eller Memory.
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Download profilen igen
Genstart konsollen. Forsøg derefter at downloade din profil igen. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Vælg Download Profile.
    Bemærk! Hvis Download Profile ikke vises, er du sandsynligvis logget på din profil. Tryk på X for at logge af.
  2. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke kender legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto, kan du se Ofte stillede spørgsmål om administration af din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis din konto er en Xbox Live-barnekonto, skal du bruge en forælders Microsoft-konto, når du skal downloade din profil.
  3. Angiv adgangskoden.
  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk). Downloadingen af profilen startes.
Indstillingen Remember Password (Husk adgangskode)
Indstillingen Remember Password (Husk adgangskode)

Indstillingen Remember Password er som standard deaktiveret. Det betyder, at du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din Xbox Live-profil. Lad afkrydsningsfeltet Husk adgangskode være tomt, hvis du ønsker at blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din profil på denne konsol.

Du skulle nu kunne logge på denne konsol med dit Xbox Live-gamertag.

Løsning 2: Kontakt Xbox Support

Hvis den nævnte løsning ikke afhjælper problemet, skal du kontakte Xbox Support.

Relaterede problemer