Fejlkode 80070026 vises, når du downloader din profil til din Xbox 360-konsol

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade din profil til din Xbox 360-konsol:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.
Status Code: 80070026

Hvis du ser denne meddelelse og fejlkode, betyder det, at der er et problem med din profil. Din profil kan f.eks. være beskadiget, eller der kan være problemer med lagerenheden, som profilen er gemt på.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek, at din profil findes og ikke er beskadiget

1. Vælg Settings, og vælg derefter System.
  1. Vælg Storage.
  1. Vælg den ønskede hukommelsesenhed, og vælg derefter Profiles.
  2. Kontrollér, at profilen findes og ikke er beskadiget.
    Bemærk! Hvis der vises et "!" ud for din profil, er profilen beskadiget. Hvis din profil er beskadiget, skal du markere profilen og derefter vælge Delete.
  3. Prøv at downloade din profil igen.
  4. Hvis du stadig ikke kan downloade din profil, skal du fjerne Xbox-harddisken og derefter forsøge at downloade profilen til en USB-enhed.
    Bemærk! Du kan finde oplysninger om, hvordan du fjerner din Xbox-harddisk, i Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk.
  5. Fjern alle de enheder, der er tilsluttet din Xbox 360-konsol. Tag konsollens strømstik ud af stikkontakten.
  6. Sæt derefter konsolstikket i stikkontakten igen, tilslut alle enheder, og prøv at downloade profilen igen.

Løsning 2: Ryd systemcachen

I systemcachen på Xbox 360 gemmes elementer, såsom spilopdateringer, pakker til installation af systemopdateringer og gamerbilleder af dine venner. Du kan ofte løse problemer med din Xbox 360 ved at rydde systemcachen.

Når du rydder cachen, bliver følgende elementer ikke fjernet:

• Dit gamertag
  • Indhold, som du har downloadet
  • Spilfiler
  • Opdateringer til konsolsoftwaren.

Når du rydder cachen, bliver tidligere downloadede spilopdateringer fjernet. Du skal downloade disse opdateringer igen, næste gang du spiller spillet.

Benyt følgende fremgangsmåde for at rydde systemcachen.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  7. Genstart konsollen.

Løsning 3: Download din profil igen

Du kan måske have brug for at downloade din Xbox Live-profil i følgende situationer:

• Når du vil bruge dit Xbox Live-gamertag på en anden Xbox 360-konsol.
  • Hvis du ved en fejl er kommet til at slette dit Xbox Live-gamertag fra din egen Xbox 360-konsol.

Du kan downloade din Xbox Live-profil til enhver Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren (den store "X" -knap i midten).
  1. Vælg Download Profile.

Bemærk!
    Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.
  1. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
  1. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox Live-profil. Hvis du ikke kender den, skal du se Løsning på problemer med mistet konto.
  2. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du har glemt den, skal du nulstille din adgangskode eller se Løsning på problemer med mistet adgangskode.
    Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal du angive forælderens Microsoft-kontooplysninger for at downloade profilen.
  3. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil med det samme.
    Du skulle nu kunne logge på konsollen med din Xbox Live-profil.
    Vigtigt! Hvis du har downloadet din profil til en anden konsol, og du valgte indstillingen Remember Password, kan du fjerne adgangskoden eksternt, så ingen andre kan få adgang til din profil på den anden konsol. Du kan få mere at vide i Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol.

Relaterede problemer