Fejl 800700E8 vises, når du prøver at downloade indhold fra Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: 800700E8

Dette kan betyde, at der er opstået en fejl på Xbox Live, eller at der er problemer med netværksforbindelsen på Xbox-konsollen.

Bemærk! Denne fejl er kun midlertidig og vedrører ikke din betaling eller dine kontooplysninger.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-09-23T00:54:50.9759016+00:00

Løsning 2: Køb via en browser

Hvis dette problem opstår, mens du foretager et køb, kan du undgå det ved at foretage købet online via en browser på Xbox.com i stedet for på konsollen. Sådan gør du:

1. Log på account.microsoft.com med din Microsoft-konto.
  2. Vælg eller tryk på Store, og vælg derefter den kategori, som du vil købe en vare fra. Hvis du f.eks. vil købe en video, skal du vælge Underholdning og derefter vælge Film og tv.

Løsning 3: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Storage.
Indstillingen
  1. Markér (men vælg ikke) en lagerenhed, og tryk derefter på Y-knappen på din controller for Device Options.

Bemærk! Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du markerer. Cachen ryddes for alle lagerenheder.
Indstillingen
  1. Vælg Clear System Cache på skærmen Device Options.
Indstillingen
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Bemærk! Når systemcachen er ryddet, kommer du tilbage til skærmen Storage Devices. Derefter kan du trykke på Guide-knappen på controlleren og vende tilbage til startsiden på din Xbox.

Løsning 4: Sluk og tænd for din Xbox 360-konsol

Sluk konsollen, tænd den igen, og se, om dette løser problemet. Sådan gør du:

1. Du kan slukke konsollen ved at trykke på tænd/sluk-knappen på forsiden af konsollen. (Se de grønne oplyste knapper nedenfor).
Grønne linjer fremhæver tænd/sluk-knappen på den oprindelige Xbox 360-konsol og på Xbox 360 E-konsollen.
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen igen for at tænde konsollen igen.

Løsning 5: Foretag fejlfinding af din netværksforbindelse

Kør Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl. Med dette trinvise værktøj kan du muligvis finde problemet, som kan være en dårlig internetforbindelse eller et routerproblem.