Fejlkode 80070194 vises, når du prøver at downloade indhold fra Xbox Live på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

80070194

Løsninger

Løsning 1: Annuller eller slet overførsler, og forsøg at hente indholdet igen

Du kan afhjælpe problemet ved at annullere ventende overførsler, slette delvise overførsler og derefter prøve at hente indholdet igen. Sådan gør du:

Trin 1: Annuller alle overførsler

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Marketplace.
  3. Vælg Active Downloads.
  4. Vælg Cancel All.

Trin 2: Annuller delvise overførsler

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din lagerenhed.
  3. Vælg den indholdstype, du prøver at hente.
  4. Find den vare, du prøver at hente.
  5. Hvis varen står på listen, skal du vælge den og derefter vælge Delete.

Trin 3: Download indholdet igen

Prøv at downloade indholdet igen fra din downloadoversigt. Sådan gør du:

1. Log på Xbox LIVE fra konsollen.
  2. Gå til Settings, og vælg Account.
  3. Vælg Download History.
  4. Gennemse din overførselsoversigt. Vælg varen, og følg derefter vejledningen for at hente den igen.

Løsning 2: Kontakt Xbox Support

Hvis den foregående løsning ikke løste problemet, skal du kontakte Xbox Support.

Relaterede problemer