Fejlkode 80070428 vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360

Du får vist en af følgende fejlkoder og -meddelelser, når du opretter forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360-konsol. Du kan få vist én af disse fejl, når du forsøger at downloade systemopdateringer, genskabe din profil eller dit gamertag eller foretage et køb på Xbox Live:

Sorry, Xbox Live profiles cannot be downloaded at this time. Please try again later.

Error code: 80070428

There's a problem with Xbox Live Marketplace. Please try again later.

Status code: 80070428

Hvis du får vist en af disse meddelelser, kan det betyde, at der er et problem med Xbox Live-tjenesten eller et problem med at bekræfte din Xbox Live-konto.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek Xbox Live-tjenestens status

Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der vises en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der vises en meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Løsning 2: Løs problemer med Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live

Du kan finde oplysninger om, hvordan du foretager fejlfinding af din forbindelse til Xbox Live, i Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Løsning 3: Hvis du forsøger at downloade systemopdateringer eller genskabe din profil

Hvis du forsøger at downloade systemopdateringer eller genskabe din profil på din Xbox 360-konsol, skal du bekræfte, at fakturerings- og betalingsoplysningerne for din Xbox Live-konto er opdaterede og korrekte, og at du har accepteret vilkårene for anvendelse af Xbox Live. Sådan gør du:

1. Brug din Microsoft-konto til at logge på din Xbox Live-konto på Xbox.com, hvis du ikke allerede er logget på.
    Bemærk! Du kan blive bedt om at acceptere de nye vilkår for anvendelse af xbox.com. Du skal acceptere aftalen, inden du kan oprette forbindelse til Xbox Live.
  2. Klik på Min konto under dit gamertag.
  3. Vælg Håndter betalingsmåder.
  4. Bekræft, at dine fakturerings- og betalingsoplysninger er korrekte.
  5. Afslut din Microsoft-konto.
  6. Genstart Xbox 360-konsollen.
    Bemærk! Du kan blive bedt om at acceptere de nye vilkår for anvendelse af xbox.com. Du skal acceptere aftalen, inden du kan oprette forbindelse til Xbox Live.
  7. Hvis en systemopdatering ikke installeres, når konsollen genstartes, skal du muligvis opdatere manuelt.

Løsning 4: Hvis du forsøger at købe fra Xbox Live

Hvis du prøver at købe noget, og der ikke vises nogen meddelelser om service, skal du tjekke, om dine faktureringsoplysninger er korrekte. Du kan få at vide, hvordan du tjekker dine faktureringsoplysninger, i Sådan ændrer eller opdaterer du faktureringsoplysninger på din Xbox Live-konto.

Hvis der ikke er nogen meddelelse om service, og dine faktureringsoplysninger er korrekte, skal du vente 48 timer og derefter prøve at købe indholdet igen.