Fejlkoden 80070435 vises, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live via en trådløs forbindelse

Oversigt

Hvis du får vist fejlkoden 80070435, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live fra Xbox 360-konsollen, betyder det, at der er problemer med Xbox Live-tjenesten eller med den trådløse forbindelse mellem din Xbox 360-konsol og Xbox Live.

Se Xbox Live Support for at finde ud af, om problemet skyldes Xbox Live-tjenesten eller den trådløse forbindelse (og finde løsninger på disse problemer).