Fejl 8007045D vises, når du downloader din Xbox Live-profil på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.
Status code 8007045D

Dette betyder, at der opstod en fejl under downloadprocessen.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-02-20T14:55:31.3454714+00:00

Løsning 2: Tjek Xbox Live-forbindelsen

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Løsning 3: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y  på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Løsning 4: Slet den profil, der er gemt på din Xbox-konsol, og download derefter profilen igen

Sådan sletter du den profil, der er gemt på din Xbox-konsol:

1. Gå til Settings, og vælg System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Gamer Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. (Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares).

Sådan downloader du din Xbox Live-profil:

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.
    Bemærk! Hvis der ikke vises en "Download Profile"-notifikation, er du sandsynligvis logget på din profil. Tryk på X  for at logge af.
  3. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke kan huske din Microsoft-konto eller -adgangskode, kan du se Spørgsmål om en Microsoft-konto eller et gamertag.
    Bemærk! Hvis din konto er en Xbox Live-barnekonto, skal du bruge en forælders Microsoft-konto, når du skal downloade din profil.
  4. Vælg lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk).
    Downloadingen af profilen begynder.
Når downloadingen er fuldført, kan du vælge, om der skal angives en adgangskode til Microsoft-kontoen for at logge på din profil. Standardindstillingen for Remember Password er fra (off). Det betyder, at du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, hver gang du logger på din Xbox Live-profil.
Indstillingen Remember Password er valgt på logonskærmen på Xbox 360.
Lad feltet ud for Remember Password være tomt, hvis du ønsker at blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din profil på denne konsol. Du skulle nu kunne logge på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.