Fejl 80070490 vises, når du bruger Xbox Live eller Film og tv på Xbox 360

Problem

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil eller streame video fra Film og tv:

80070490

Dette kan betyde, at du skal slette eller genskabe dit gamertag og rydde cachen eller frigøre plads på harddisken.

Løsninger

Løsning 1: Slet dit gamertag, ryd cachen, og genskab dit gamertag

Hvis du får vist denne fejl, når du prøver at downloade din Xbox Live-profil, skal du gøre følgende:

1. Fjern alt det tilbehør, der er tilsluttet konsollen, f.eks. dine hovedtelefoner, en Xbox 360 Chatpad eller en Kinect-sensor.
  2. Slet din profil. Du kan finde flere oplysninger i Slet en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsol.
  3. Ryd systemcachen to gange. Se Sådan rydder du cachen på Xbox 360.
  4. Genskab dit gamertag. Du kan finde flere oplysninger i Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen.
  5. Genstart konsollen.

Løsning 2: Frigør mindst 200 MB plads på din harddisk

Hvis du får denne fejl, når du forsøger at streame video fra Film og tv, skal du frigøre mindst 200 MB plads på din harddisk.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sletter elementer fra din harddisk, i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.