Fejl 800704DC vises, når du downloader din Xbox Live-profil på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil på din Xbox 360-konsol:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.

Status Code: 800704DC

Dette kan betyde, at der er et problem med Xbox Live-tjenesten eller med din Microsoft-konto.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-01-23T13:04:24.5994719+00:00

Løsning 2: Tjek din Microsoft-konto for at se din aktuelle status

Hvis du har ændret din betalingsmåde for nylig, skal du tjekke, at oplysningerne er opdateret korrekt på din faktureringskonto. Hvis din betalingsmåde er udløbet, skal du skifte til et nyt kreditkort eller tilføje en anden betalingsmåde.

Hvis du vil ændre eller opdatere din betalingsmåde, skal du se Opdater en betalingsmåde online, vælge Opdater en betalingsmåde eller Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen og følge instruktionerne.

Løsning 3: Foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live

Dette problem kan opstå, hvis der er et problem med din internetforbindelse. Prøv at foretage en fejlfinding af forbindelsen ved hjælp af Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl.

Løsning 4: Tjek faktureringsoplysningerne på din Microsoft-konto

Sørg for, at faktureringsoplysningerne på din Microsoft-konto er korrekte:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 5: Skift adgangskoden til din Microsoft-konto

Prøv at skifte adgangskoden til din Microsoft-konto for at løse dette problem:

1. Gå til siden Min konto i en browser.
  2. Klik på Skift adgangskode.
  3. Angiv din aktuelle adgangskode og en ny adgangskode, og klik derefter på Gem.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  5. Log på din Microsoft-konto på konsollen, og prøv derefter at downloade din profil igen.

Løsning 6: Ryd alle gemte oplysninger på din Xbox 360-konsol

Der kan være et problem med din Xbox-profil, som er gemt på din Xbox 360-konsol. Slet din profil, og download den igen:

1. Slet profilen fra din Xbox 360-konsol. Du kan få hjælp til dette i Slet en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsol.
  2. Ryd systemcachen. Du kan se, hvordan du gør dette, i Sådan rydder du cachen på Xbox 360.
  3. Sluk Xbox 360-konsollen og al netværkshardware (såsom modem og router).
Billedet viser en Xbox 360-konsol, som er tilsluttet en Ethernet-router.
  1. Vent i 30 sekunder.
  2. Tænd modemmet, og vent på, at det igen er online (ca. 1 minut).
  3. Tænd den næste hardwareenhed (f.eks. routeren), og vent et øjeblik.
  4. Download din profil.

Når din profil er downloadet, skal du genstarte konsollen og derefter prøve at oprette forbindelse til Xbox Live.