Fejlkode 80070525 vises, når du bruger Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du bruger Xbox Live:

Sorry, there was a problem. Please try again later.

Code: 80070525

Dette kan betyde en af følgende ting:

• Du har prøvet at logge på Xbox Live med en Microsoft-konto, der ikke har nogen sikkerhedsbeviser, og som ikke normalt er knyttet til den Xbox-konsol, du bruger.

Bemærk! Et sikkerhedsbevis er kontaktoplysninger (f.eks. en mailadresse eller et telefonnummer), som Microsoft kan bruge til at kontakte dig og få bekræftet dit ejerskab til kontoen, hvis vi tror, at der er problemer med sikkerheden på din konto. Få mere at vide om sikkerhedsbeviser i Oversigt over sikkerhedsbeviser til Microsoft-konto.

• Der er opstået en NAT-fejl (Network Address Translation-fejl).

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Føj et eller flere sikkerhedsbeviser til din Microsoft-konto. Du kan få hjælp i Føj et sikkerhedsbevis til en Microsoft-konto.

Løsning 2: Undersøg og løs eventuelle forbindelses- eller NAT-fejl. Du kan få hjælp i Fejlfinding i forbindelse med Xbox Live-forbindelsen.

Hvis disse løsninger ikke virker, og du bliver ved med at få fejlen, skal du kontakte Xbox Support.