Fejl 80070570 vises, når du prøver at downloade indhold fra Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

Status Code: 80070570

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Det kan betyde et af følgende:

• Xbox Live-tjenesten er ikke tilgængelig i øjeblikket.
  • Du skal muligvis rydde systemcachen på konsollen.
  • Der kan være et problem med din profil.
  • Der kan være et problem med den harddisk, hvortil du prøver at downloade indhold.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger. Hvis en løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-04-28T10:21:01.2421527+00:00

Løsning 2: Ryd Xbox Live-cachen og systemcachen

I nogle tilfælde kan downloadproblemer løses ved at slette Xbox Live-cachen og rydde konsollens systemcache. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
En pil peger på Guide-knappen på controlleren.
  1. Vælg Storage.
  2. Markér (men vælg ikke) en lagerenhed, og tryk derefter på Y på din controller for Device Options.
    Bemærk! Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder.
En af lagerenhedsindstillingerne er fremhævet på skærmen Storage Devices.
  1. Vælg Clear System Cache på skærmen Device Options.
  2. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Bemærk! Når du har ryddet systemcachen, kommer du tilbage til skærmen Storage Devices. Derefter kan du trykke på Guide-knappen på controlleren og vende tilbage til startsiden på din Xbox.

Løsning 3: Slet din profil, og download den igen

I nogle tilfælde kan downloadproblemer løses ved at slette din profil og downloade den igen. Sådan gør du:

Trin 1: Slet profilen fra din Xbox 360-konsol

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til settings, og vælg derefter System.
  3. Vælg Storage.
  4. Hvis du ikke har sluttet nogen eksterne lagerenheder til Xbox 360-konsollen, skal du vælge Hard Drive. Hvis du bruger eksterne lagerenheder, skal du i stedet vælge All Devices.
  5. Vælg Profiles.
Indstillingen Profiles er markeret på skærmen All Devices.
  1. Vælg den Xbox Live-profil, du vil slette.
  2. Vælg Delete.
  3. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
    Bemærk! Hvis du vælger Delete Profile and Items, slettes profilen og de tilknyttede gemte spil og gennemførelser (achievements).

Trin 2: Download din Xbox Live-profil igen på din Xbox 360-konsol

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.
    Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.
Indstillingen Download Profile er markeret på skærmen Xbox Guide.
  1. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
Indstillingen Download Profile er fremhævet nederst på skærmen Download Profile.
  1. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox Live-profil. Hvis du ikke kender den, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto.
  2. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du har glemt den, skal du nulstille din adgangskode
    Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal en forælder angive sine Microsoft-kontooplysninger for at downloade profilen.
  3. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din Xbox 360-konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil.
  4. Når du har downloadet din profil igen, bliver du spurgt, om Xbox 360-konsollen skal huske din adgangskode.
    • Hvis du vil logge på uden at blive bedt om adgangskoden hver gang, skal du markere Remember Password.
    • Husk på, at når du vælger denne indstilling, kan alle, der bruger din konsol, logge på som dig og bruge dine kontooplysninger. Dette omfatter eventuelle kreditkortoplysninger, du har gemt.
    • Lad feltet ud for Remember Password være tomt, hvis du ønsker at blive bedt om at angive adgangskoden, når du logger på din konto. Dette er en god ide, hvis andre i dit hjem har nem adgang til din konsol, eller hvis du har downloadet din profil hos en ven.

Løsning 4: Annuller alle ventende og delvise downloads, og download derefter indholdet igen

Trin 1: Annuller ventende downloads

1. Log på Xbox Live på din Xbox 360-konsol med det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.
  2. Tryk påGuide-knappen  på controlleren.
  3. Gå til Games & Apps.
  4. Vælg Active Downloads.
  5. Vælg Cancel All.

Trin 2: Annuller delvise downloads

1. Gå til settings på din Xbox 360-konsol, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din lagerenhed.
  3. Vælg den indholdstype, du prøver at downloade.
  4. Find den vare, du forsøger at downloade (den vises muligvis med et gult advarselsikon).
  5. Hvis varen står på listen, skal du vælge den og derefter vælge Delete.

Trin 3: Download indholdet igen
Prøv at downloade indholdet igen fra din downloadoversigt. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live på din Xbox 360-konsol.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
  3. Vælg Download History.
  4. Gennemse din downloadoversigt, vælg varen, og følg derefter vejledningen på skærmen for at downloade den igen.

Løsning 5: Download elementet til et USB-flashdrev

Hvis du prøver at downloade varen til en harddisk, så prøv i stedet at downloade den til en anden lagerenhed.

Hvis denne løsning virker, er der muligvis et problem med harddisken. Se Fejlfinding i forbindelse med Xbox 360-harddiske. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål til USB-flashdrev på Xbox 360 og Lagerenheder til Xbox 360.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Løsning 6: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Xbox 360-konsol muligvis repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.