Fejlkode 80070571 vises, når du downloader en Xbox Live-profil på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil til en Xbox 360-konsol:

80070571

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later.

Dette kan betyde, at din Xbox Live-profil på konsollen er beskadiget.

Løsninger

Løsning 1: Slet den beskadigede profil, ryd systemcachen, og download derefter din profil igen

Du kan løse problemet ved at slette den beskadigede profil, som er gemt på din Xbox 360-konsol, og derefter downloade profilen igen.

Trin 1: Slet den beskadigede profil

1. Gå til settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Gamer Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.

Trin 2: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  1. Gå til settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage eller Memory.
  3. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y  på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  4. Vælg Clear System Cache.
  5. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  6. Genstart konsollen.

Trin 3: Download din Xbox Live-profil

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.
    Bemærk! Hvis Download profile ikke vises, er du sandsynligvis logget på. Tryk på X  for at logge af din profil.
  3. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag.
    Bemærk!
  4. Vælg lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk).

Download af profilen startes. Når din profil er downloadet, kan du vælge, om der skal angives en adgangskode til Microsoft-kontoen for at logge på din profil.

Løsning 2: Fejlfinding i forbindelse med din lagerenhed

Bemærk! Denne løsning virker ikke på konsoller med 4 GB.

1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern harddisken (se Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk).
  3. Prøv med en anden Xbox 360-harddisk, hvis du har en, eller et eksternt USB-flashdrev.
  4. Download din profil (se Trin 3 i Løsning 1).
    Bemærk! Hvis profilen downloades uden problemer, skyldes problemet sandsynligvis den oprindelige lagerenhed. Se Fejlfinding i forbindelse med Xbox 360-harddiske eller USB-enhed fungerer ikke, når den er tilsluttet en Xbox 360-konsol.