Fejl 80072741 vises, når du bruger Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du bruger Xbox Live på Xbox 360:

Error 80072741

Dette kan betyde følgende ting:

• Nogle Xbox-funktioner er ikke tilgængelige på grund af systemvedligeholdelse eller et midlertidigt problem med Xbox Live.
  • Du kan ikke få adgang til nogle Xbox-funktioner på grund af et problem med netværkskonfigurationen.
  • Der er et problem med betalingsmåden.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet. Hvis en løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Tv, musik og video: kører
2017-10-17T00:36:32.6471643+00:00

Hvis der ikke er nogen servicemeddelelser, kan der være problemer med din forbindelse.

Løsning 2: Test forbindelsen

Test Xbox Live-forbindelsen på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings og derefter System Settings.
  3. Vælg Network Settings.
  4. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  5. Vælg Test Xbox Live Connection.
  6. Hvis testen virker, har du forbindelse. Hvis testen ikke virker, og du får vist en fejlmeddelelse, skal du prøve Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl.

Løsning 3: Slet din profil, og ryd cachen

1. Fjern alt det tilbehør, der er tilsluttet konsollen, f.eks. dine hovedtelefoner, en Xbox 360 Chatpad eller en Kinect-sensor.
  2. Slet din profil. Se Slet en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsol.
  3. Ryd systemcachen. Se Sådan rydder du cachen på Xbox 360.
  4. Download din profil igen. Se Sådan downloader du din Xbox-profil (dit gamertag) til en hvilken som helst Xbox One-konsol.
  5. Genstart konsollen.

Løsning 4: Åbn netværksporte

Hvis du har en firewall eller har forbindelse til et netværk via din arbejdsplads eller skole, skal du muligvis åbne netværksporte for at få Xbox 360-konsollen til at kommunikere med Xbox Live. Du kan finde hjælp til at åbne netværksporte under Løsning til NAT-fejl på Xbox 360.

Løsning 5: Tjek din faktureringsadresse

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 6: Opdater eller rediger din betalingsmåde

Hvis du mener, at der kan være problemer med den betalingsmåde, der er knyttet til din konto, skal du opdatere den eller vælge en ny betalingsmåde. Det gør du ved at gå til Opdater en betalingsmåde online, vælge enten Opdater en betalingsmåde eller Tilføj en betalingsmåde til venstre på skærmen, og følg instruktionerne.