Fejlkoden 80072747 vises, når du bruger Xbox Live

Oversigt

Hvis du får vist fejlkode 80072747, når du bruger Xbox Live, betyder det, at der er problemer med at oprette forbindelse til Xbox Live eller med gennemførelsen af et køb.

Læs denne side for at få mere at vide om fejlkode 80072747, og find ud af, hvordan du kan afhjælpe den.

På denne side

Fejlkode og -meddelelse

Fejlkode 80072747 kommer efter en af følgende meddelelser:

Xbox Live Stores: Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Sorry, there’s a problem with the Xbox service. Please try again later.

Problem

Hvis du får vist denne meddelelse og fejlkode, betyder det, at der er opstået et problem med at oprette forbindelse til Xbox Live eller med gennemføre det køb, du prøver at foretage.

Løsninger

1. Tjek Xbox Live tjenestestatus, hvis du vil se, om der er et kendt problem, der kan forårsage denne fejl.
  2. Sluk for din Xbox-konsol, vent 5 minutter, genstart den, og prøv at oprette forbindelse til Xbox Live Markedsplads igen.
  3. Hvis du stadig får fejlen, skal du rydde cachen i din Xbox 360-konsol og derefter prøve at oprette forbindelse igen.
  4. Hvis du stadig får fejlmeddelelsen, efter du har prøvet trinene herover, skal du kontakte Xbox Support ved hjælp af oplysningerne nederst på denne side.

Relaterede problemer