Fejlkode 8007274D vises, når du forsøger at downloade din profil på Xbox 360

Problem

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade din profil på Xbox Live:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.
Status Code: 8007274D

Det kan betyde et af følgende:

• Der er et problem med netværksforbindelsen.
  • Der er et problem med oplysningerne på din Microsoft-konto.

Løsninger

Løsning 1: Prøv en direkte modemforbindelse

Opret forbindelse fra Xbox 360-konsollen direkte til modemmet i stedet for at oprette forbindelse fra konsollen til routeren.

Bemærk! Dette er en midlertidig løsning, der skal hjælpe med at fastslå årsagen til problemet.

Tegningen viser en Xbox 360 E-konsol, der er tilsluttet direkte til et modem
  1. Fjern Xbox Ethernet-kablet fra routeren på modemmet.
  2. Sæt Ethernet-kablet fra din Xbox i modemmet.
  3. Sluk for Xbox-konsollen.
  4. Fjern strømkablet bag på modemmet i ét minut.
  5. Vent ét minut, og tilslut modemmet igen, og vent på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.
  6. Tænd for Xbox-konsollen.
  7. Test Xbox Live-forbindelsen. Dette gør du ved at gå tilbage til System Settings, vælge Network Settings, vælge Wired Network og derefter vælge Test Xbox Live Connection.

Bemærk! Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live med en modemforbindelse, så fungerer konsollen og modemmet korrekt. Hvis du vil oprette forbindelse til Xbox Live ved hjælp af routeren, skal du muligvis ændre en indstilling på routeren. Du kan finde oplysninger om, hvordan du ændrer indstillingerne på din router, i vores Xbox-forummer. Her kan du få hjælp til at konfigurere din router.

8. Log på Xbox Live, og prøv derefter at downloade din profil igen.

Løsning 2: Tjek oplysningerne for din Microsoft-konto

Du kan prøve at løse dette problem ved at tjekke oplysningerne på din Microsoft-konto. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Log på din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du ikke kan logge på med adgangskoden, kan du se Nulstil din adgangskode.
  2. Notér alle viste fejlmeddelelser.
  3. Når du har løst eventuelle fejl, kan du kontrollere oplysningerne for din Microsoft-konto. Tjek f.eks. oplysningerne i afsnittet Betaling og fakturering eller Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  5. Log på Xbox Live, og prøv at downloade din profil igen.

Løsning 3: Slet den beskadigede profil, som er gemt på din Xbox-konsol, og download derefter din profil

Slet først den beskadigede profil, som er gemt på din Xbox-konsol. Sådan gør du:

1. Gå til Settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.

Download derefter din profil igen. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.

Bemærk! Hvis Download Profile ikke vises, er du sandsynligvis logget på. Tryk på X  for at logge af din profil.

3. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox-gamertag. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Bemærk! Hvis du har en Xbox-barnekonto, skal du bruge forælderens Microsoft-konto til at downloade profilen.

4. Vælg lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk).

Når din profil er downloadet, kan du vælge, om der skal angives en adgangskode til Microsoft-kontoen for at logge på din profil