Fejlkode 80072EE2 vises, når du downloader indhold fra Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online.

Statuskode: 80072EE2

Dette kan betyde, at internetforbindelsen mellem din Xbox-konsol og Xbox Live er langsom.

Løsninger

Løsning 1: Download indholdet igen

Prøv at downloade indholdet igen for at se, om problemet med forbindelsen var midlertidigt.

Hvis du stadig ikke kan downloade indholdet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Gør opsætningen enklere

I nogle tilfælde kan en firewall på routeren eller modemmet blokere for downloadprocessen. Hvis det er tilfældet, kan den hurtigste løsning være at forenkle din netværksopsætning. Dette gør du ved at udføre følgende trin, der opretter en direkte forbindelse mellem din konsol og dit modem ved hjælp af et Ethernet-kabel.

Bemærk! Der må ikke være tilsluttet andre enheder til dit modem.

Tegningen viser en Xbox 360-konsol, der er tilsluttet en router via et Ethernet-kabel
  1. Fjern Xbox Ethernet-kablet fra routeren på modemmet.
  2. Sæt Ethernet-kablet fra din Xbox i modemmet.
  3. Sluk for din Xbox.
  4. Fjern strømkablet bag på modemmet.
  5. Sæt modemmet i først efter ét minut, og vent derefter på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.
  6. Tænd for din Xbox.
  7. Test Xbox Live-forbindelsen. Dette gør du ved at gå til settings og derefter System Settings. Vælg Network Settings, vælg Wired Network, og vælg Test Xbox Live Connection.

Bemærk! Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live med en direkte modemforbindelse, fungerer konsollen og modemmet korrekt. Hvis du vil oprette forbindelse til Xbox Live ved hjælp af routeren, skal du muligvis ændre en indstilling på routeren. Du kan finde oplysninger om, hvordan du konfigurerer routeren, i vores Xbox-forummer.

8. Log på Xbox Live, og prøv at downloade din profil igen.

Når du har maksimeret din netværksbåndbredde, kan du prøve at downloade indholdet igen. Hvis det samme problem fortsætter, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Lad downloadskærmen være åben

Mens downloadprocessen er i gang, må du ikke bruge Xbox 360-konsollen til spil eller andre aktiviteter. Hvis du bruger konsollen, mens der downloades indhold, kan det medføre, at overførslen midlertidigt går i stå, helt stopper, eller at der opstår timeout.

Hvis det ikke løser problemet at blive på downloadskærmen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Tjek, om der er problemer med netværksforbindelsen eller hos din internetudbyder

Downloadprocessen kan mislykkes, hvis din internetudbyder har angivet begrænsninger for båndbredde eller forbindelsestid. Kontakt din internetudbyder for at finde ud af, om der er nogen begrænsninger, som kan give timeout på forbindelsen.

Løsning 5: Løs problemer med langsom forbindelseshastighed

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med løsningerne i Løsning af problem med langsom Xbox Live-forbindelse.