Fejlkode 80073302 vises, når du prøver at downloade indhold fra Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

• The Download could not be completed. Please try again later.
  • Status Code: 80073302

Dette kan betyde, at det Xbox Live-indhold, du forsøger at downloade, i øjeblikket er utilgængeligt. Dette problem kan f.eks. opstå, hvis der ikke kan oprettes forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live-serverne på grund af et midlertidigt netværksproblem.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger. Hvis en løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Download indholdet igen

Prøv at downloade indholdet igen fra din downloadoversigt. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live fra konsollen.
  2. Gå til Settings, og vælg Account.
  3. Vælg Download History.
  4. Gennemse din overførselsoversigt. Vælg varen, og følg derefter vejledningen for at downloade den igen.

Hvis overførslen stadig mislykkes, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Maksimer netværksbåndbredden

Når du downloader indhold på Xbox Live, skal du sørge for, at andre computere i dit hjem ikke downloader eller overfører filer samtidig. Når nogen i hjemmet bruger internettet, bruger de netværksbåndbredde, som ellers kunne være brugt på din konsol.

Bemærk! Båndbredde er mængden af data, som kan overføres via internetforbindelsen på én gang.

Du kan også prøve midlertidigt at fjerne eller slukke enheder, som er tilsluttet dit hjemmenetværk.

Når du har maksimeret din netværksbåndbredde, kan du prøve at downloade indholdet igen.

Løsning 3: Download på et andet tidspunkt af dagen

Nogle internetudbydere blokerer eller begrænser store downloads i spidsbelastningsperioder. Hvis en internetudbyder "nulstiller" en forbindelse efter et bestemt tidsrum eller begrænser størrelsen på downloads, kan der blive vist en fejlmeddelelse. Hvis du har problemer med at downloade indhold, skal du kontakte din internetudbyder for at finde ud af, om udbyderen begrænser størrelsen eller hastigheden på overførsler eller mængden af indhold, der kan overføres.

Internetnetværk i boligbebyggelser benyttes som regel mest om aftenen, når de fleste folk er hjemme. Hastigheden på internetforbindelsen er derfor ofte bedst om dagen.

Løsning 4: Åbn netværksporte.

Hvis du har en firewall eller en router, skal du muligvis ændre konfigurationen, for at din Xbox 360-konsol kan kommunikere med Xbox Live. Denne konfigurationsændring kaldes nogle gange "opening ports" eller "port forwarding".

Du kan finde ud af, hvilke netværksporte Xbox Live bruger, i Netværksporte, som bruges af Xbox Live.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at åbne netværksporte, kan du prøve at oprette forbindelse til Xbox Live ved hjælp af en direkte modemforbindelse (frem for at bruge en router eller en gateway). Tilslut den ene ende af et netværkskabel til porten bag på Xbox 360-konsollen og den anden ende til dit modem. På denne måde omgår du eventuelle netværksenheder, f.eks. en router eller en firewall.

Hvis dette problem fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.