Fejlkode 8015000A vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger Xbox 360-konsollen:

8015000A

The license is missing, expired, corrupted, or does not belong to the current gamertag.

Dette kan betyde, at der ikke er en tilgængelig licens til dette indhold.

Det kan også være, at du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade din profil til en Xbox 360-konsol:

8015000A

Sorry, Xbox Live profile can't be downloaded right now. Try again later.

Dette kan betyder, at der er problemer med systemcachen.

Løsninger

Der er ingen licens til indholdet

Prøv fejlfindingstrinnene i Jeg kan ikke afspille eller bruge indhold, jeg tidligere har downloadet, på Xbox 360 for at løse dette problem.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Kan ikke downloade profil

Du kan prøve at løse problemet ved at rydde systemcachen. Se Sådan rydder du cachen på Xbox 360.