Fejlen med fejlkode 80150010 vises med en Xbox Live-konto på Xbox 360

Du får følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at downloade, ændre eller oprette en Xbox Live-konto på Xbox 360:

This action cannot be performed at this time. Please try again later. 80150010

Dette kan betyde, at du ikke er logget på din Xbox Live-konto, at du er logget på den forkerte Xbox Live-konto, eller at du har prøvet at oprette en profil, der har samme navn som en anden profil.

Løsninger

Fejlen vises, når du forsøger at downloade en Xbox Live-konto

Hvis fejlen forekommer, når du prøver at downloade en Xbox Live-konto til en Xbox 360-konsol, skal du prøve følgende løsninger. Hvis den første løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-05-24T07:08:17.3645530+00:00

Løsning 2: Log på for at bekræfte sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto

Gør følgende for at bekræfte, at vi har de korrekte sikkerhedsoplysninger for dig:

1. Log på account.microsoft.com med logonoplysningerne til din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du har glemt mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  2. Klik på Sikkerhed og adgangskode øverst på siden. På grund af disse oplysningers følsomme natur bliver du bedt om at modtage og angive en sikkerhedskode. Vælg det telefonnummer eller den mailadresse, som vi skal sende koden til.
  3. Klik på Administrer avanceret sikkerhed. Hvis ordet Bekræft vises ud for et af de telefonnumre eller en af de mailadresser, der vises som sikkerhedsoplysning, skal du klikke på linket for at bekræfte, at vi har de korrekte oplysninger. Du får tilsendt en sikkerhedskode. Angiv koden i det viste felt, og klik på Bekræft.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  5. Log på Xbox 360, og prøv at udføre din opgave igen.

Løsning 3: Fjern dublerede profiler, ryd systemcachen, og download derefter en af profilerne igen

Du modtager måske denne meddelelse, fordi du ved en fejl har downloadet din profil to gange. Hvis det er tilfældet, kan du fjerne dem begge, rydde din systemcache og derefter downloade en af dem igen. Sådan gør du:

Slet en profil

1. Tryk på knappen Guide på controlleren, og tryk derefter på X for at logge af.
En pil peger på den store Guide-knap midt på en Xbox-controller.
  1. Fjern eventuelle profiler på Xbox 360-konsollen, der har det samme navn som det gamertag, du vil genskabe. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg den hukommelsesenhed, hvor profilen er placeret.
  4. Vælg Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only.

Ryd systemcachen, og download en profil igen

1. Tryk på knappen Guide på controlleren, gå til Settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage.
Indstillingen Storage er valgt på skærmen System Settings.
  1. Markér (men vælg ikke) en lagerenhed, og tryk derefter på Y på din controller for Device Options.
    Bemærk!
    Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder.
  2. Vælg Clear System Cache på skærmen Device Options.
Indstillingen
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  2. Tryk på knappen Guide på controlleren.
  3. Vælg Download Profile, og følg derefter instruktionerne.

Fejlen vises, når du har ændret kontoindstillinger for nylig

Hvis fejlen vises, når du ændrer indstillinger for din Microsoft-konto, skal du prøve følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-05-24T07:08:17.3645530+00:00

Løsning 2: Tjek, at du bruger den korrekte Microsoft-konto

Hvis du har mere end én Microsoft-konto, skal du sørge for at skrive de korrekte legitimationsoplysninger for din Microsoft-konto (den mailadresse og adgangskode, som du bruger til at logge på Xbox Live).

Hvis du bruger den korrekte mailadresse og adgangskode og stadig får fejlkoden 80150010, skal du prøve næste løsning.

Bemærk! Hvis du har glemt mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Løsning 3: Log på din Microsoft-konto på din computer, og download derefter din profil

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Hvis du kan logge på din Microsoft-konto på din computer, skal du prøve at downloade din profil på din Xbox 360-konsol:
    1. Tryk på knappen Guide på controlleren.
    2. Vælg Download Profile, og følg derefter instruktionerne.
  3. Hvis det virker, kan du prøve at udføre opgaven igen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Flere oplysninger

Hvis logontjenesten til din Microsoft-konto ikke er tilgængelig, kan du stadig spille spil på Xbox Live. Legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto skal kun bruges, når du vil ændre kontoindstillingerne eller købe nyt indhold.