Fejlkoden 80150019 vises, når du forsøger at hente eller ændre din Xbox Live-konto

Problem

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at hente eller ændre din Xbox Live-konto. Du kan også få denne fejl, når du forsøger at købe eller downloade indhold:

This action cannot be performed at this time, please try again later. For more information, go to www.xbox.com/support: 80150019.

Dette kan betyde en af følgende ting:

• Der er et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Der er et midlertidigt problem med en Xbox Live-partnertjenesten, f.eks. Microsoft-kontoen.
  • Der er et problem med faktureringsoplysningerne på din Microsoft-konto.

Løsninger

Løsning 1: Ryd systemcachen. Her kan du se hvordan.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på konsollen. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.

Løsning 2: Kontrollér Xbox Live-tjenestens status. I forbindelse med planlagt systemvedligeholdelse eller uforudsete problemer med Xbox Live kan nogle Xbox Live-funktioner være utilgængelige. På Xbox Live-tjenestens status kan du se status for Xbox Live-tjenesten.

Løsning 3: Tjek faktureringsoplysningerne for din Microsoft-konto. Sådan gør du:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Klik på Fakturering.
  3. Kontrollér dine faktureringsoplysninger.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  5. Log på Xbox Live, og prøv at downloade indholdet igen.

Løsning 4: Kontakt din bank eller dit finansieringsselskab
Købet på Xbox Live kunne muligvis ikke gennemføres af følgende årsager:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet er ikke godkendt til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer for transaktionen.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at det kort, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Løsning 5: Brug et forudbetalt Microsoft Points-kort eller medlemskort, hvis du har et
Du kan også købe et Microsoft Points-kort hos en forhandler og bruge det til dine køb. Bemærk, at det ikke er alle køb, der understøtter Microsoft Points eller forudbetalingsmuligheder. Før du køber et Microsoft Points-kort eller et forudbetalt kort, skal du sørge for, at købsmetoden er tilgængelig for den vare, du vil købe.

Løsning 6: Prøv at foretage købet igen senere

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox-support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.