Fejlkode 80150101 vises, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Try again later.

Status code 80150101.

Dette betyder, at der var et netværksproblem, da du prøvede at downloade indhold.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek status for tjenesten og din forbindelse til Xbox Live

1. Gå til siden Tjenestestatus, og tjek, om der er et aktuelt problem med tjenesten.
  2. Hvis der ikke er nogen problemer med tjenesten, og du får denne fejl, når du forsøger at downloade elementet, skal du vente et par minutter og derefter prøve at downloade indholdet igen.
  3. Kør Xbox Live-forbindelsestesten:
    1. Vælg settings fra Xbox Dashboard.
    2. Vælg System.
    3. Vælg Network Settings.
    4. Vælg dit netværk.
    5. Vælg Test Xbox Live Connection.

Løsning 2: Download indholdet igen

Prøv at downloade indholdet igen fra din downloadoversigt. Sådan gør du:

1. Log på Xbox Live fra konsollen.
  2. Gå til settings, og vælg derefter Account.
  3. Vælg Download History.
  4. Gennemse din overførselsoversigt, vælg varen, og følg derefter vejledningen på skærmbilledet for at hente den igen.

Hvis overførslen stadig mislykkes, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Maksimér netværksbåndbredden

Når du downloader indhold på Xbox Live, skal du sørge for, at andre computere i dit hjem ikke downloader eller overfører filer samtidig. Når nogen i hjemmet bruger internettet, bruger de netværksbåndbredde, som ellers kunne være brugt på din konsol. (Båndbredde er mængden af data, som kan overføres via internetforbindelsen på én gang).

Du kan også prøve midlertidigt at fjerne eller slukke enheder, som er tilsluttet dit hjemmenetværk.

Når du har maksimeret din tilgængelige netværksbåndbredde, kan du prøve at hente indholdet igen. Hvis overførslen stadig mislykkes, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Hent på et andet tidspunkt af dagen

Nogle internetudbydere blokerer eller begrænser store overførsler i spidsbelastningsperioder. Hvis en internetudbyder "nulstiller" en forbindelse efter et bestemt tidsrum eller begrænser størrelsen på overførsler, kan der blive vist en fejlmeddelelse.

Internetnetværk i boligbebyggelser benyttes som regel mest om aftenen, når der er mange folk hjemme. Hastigheden på internetforbindelsen er derfor ofte bedst i normal arbejdstid. Hvis du har problemer med at hente indhold, skal du kontakte din internetudbyder for at finde ud af, om udbyderen begrænser størrelsen eller hastigheden på overførsler eller mængden af indhold, der kan overføres.

Hvis du forsøger at hente indhold på et andet tidspunkt på dagen, og overførslen stadig ikke kan lade sig gøre, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Åbn netværksporte

Hvis du har en firewall eller en router, skal du muligvis ændre konfigurationen, for at din Xbox 360-konsol kan kommunikere med Xbox Live. Denne konfigurationsændring kaldes nogle gange "opening ports" eller "port forwarding".

Du kan finde ud af, hvilke netværksporte Xbox Live bruger, i Netværksporte, som bruges af Xbox Live.

Hvis du stadig oplever dette problem, efter du har prøvet løsningerne ovenfor, skal du kontakte Xbox Support.