Del denne side

Fejlkode 80151000 vises, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil

Sorry, XBOX live profiles cannot be downloaded right now, try again later!

Status code: 80151000

Dette betyder, at konsollen ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live.

Løsning

Du kan prøve at løse dette problem ved at følge fremgangsmåden i Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.

Relaterede problemer

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 80151000 vises, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side