Fejlkode 80151006 vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live-tjenesten på din Xbox 360-konsol:

80151006

Det kan betyde et af følgende:

• Der er opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Din Microsoft-konto er gyldig, men den er ikke tilknyttet et gamertag.
  • Fejlen kan også betyde, at en ændring af et gamertagnavn ikke er fuldført.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-10-20T18:54:00.3916117+00:00
Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Løsning 2: Opret en Microsoft-konto

Du skal have en Microsoft-konto, der er knyttet til dit gamertag, for at få adgang til Xbox Live på din Xbox 360-konsol.

Se Vælg en mailadresse, som du vil bruge med din Microsoft-konto for at oprette en.

Bemærk!
Du skal muligvis acceptere Vilkår for anvendelse og angive sikkerhedsoplysninger. Du kan få mere at vide om sikkerhedsoplysninger i Oversigt over sikkerhedsoplysninger til Microsoft-konto.

Løsning 3: Tænd og sluk din konsol, og ryd cachen

Du kan muligvis løse problemet ved at genstarte konsollen og rydde cachen:

1. Sluk for din Xbox-konsol ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen.
  2. Fjern alt tilbehør fra konsollen (Kinect-sensor, hovedtelefoner, kabeltilsluttede controllere osv.).
  3. Tænd konsollen ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen.
  4. Ryd cachen:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
    2. Vælg Storage eller Memory.
    3. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
    4. Vælg Clear System Cache.
    5. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  5. Sluk for konsollen, og start den igen.

Løsning 4: Hvis du for nylig har ændret dit gamertag, skal du slette din profil og downloade den igen
Hvis du har ændret dit gamertag for nylig, er ændringen muligvis ikke blevet fuldført. Slet din gamerprofil, ryd systemcachen, og download derefter din gamerprofil igen for at løse problemet. Sådan gør du:

Slet din spillerprofil

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Gamer Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. (Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares).

Ryd systemcachen
Se instruktionerne om, hvordan du rydder cachen, i Løsning 3 ovenfor.

Download din spillerprofil igen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.
  3. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
  4. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox-profil. Hvis du ikke kender den, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto.
  5. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du har glemt den, skal du nulstille din adgangskode.
  6. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil.