Fejl 80151011 vises, når du prøver at logge på Xbox Live på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.
Status code 80151011

Dette kan betyde, at der er et problem med din Xbox Live-profil.

Løsninger

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-03-25T18:42:15.5555321+00:00

Løsning 2: Tjek Xbox Live-forbindelsen

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Løsning 3: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Hvis du for nylig har føjet sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto, skal du muligvis bekræfte dem. Denne bekræftelsesproces viser os, at det er dig, der har fortaget ændringerne, og ikke en anden, som prøver at stjæle dine kontooplysninger. Sådan kan du bekræfte dine sikkerhedsoplysninger:

1. Log på din Microsoft-konto. Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis den ikke virker, kan du nulstille din adgangskode.
  2. Klik på Rediger sikkerhedsoplysninger under Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
  3. Hvis dine sikkerhedsoplysninger skal bekræftes, kan du se ordet Bekræft under telefonnummeret og/eller mailadressen. Klik på Bekræft.
  1. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  2. Prøv igen at logge på Xbox Live på din konsol.

Løsning 4: Ryd systemcachen

Hvis du for nylig har ændret din adgangskode eller dine sikkerhedsoplysninger på din Microsoft-konto, skal du muligvis rydde cachen på din konsol for at fjerne tidligere gemte oplysninger.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Løsning 5: Hvis du for nylig har tilmeldt dig totrinsbekræftelse, skal du oprette en entydig appadgangskode på din Microsoft-konto

Hvis du vil tjekke, om totrinsbekræftelse er slået til på din Microsoft-konto, skal du logge på din Microsoft-konto og vælge Sikkerhedsoplysninger.

Hvis du for nylig har slået totrinsbekræftelse til, ved du muligvis ikke, hvordan du skal logge på apps eller enheder, som ikke accepterer sikkerhedskoder. Nogle apps (f.eks. mailapps på visse smartphones) og enheder (f.eks. Xbox 360) kan ikke bede om sikkerhedsoplysninger, når du prøver at logge på.

Hvis du har slået totrinsbekræftelse til og får en fejlmeddelelse om, at adgangskoden er forkert, med en app eller en enhed, skal du oprette en entydig appadgangskode på den Microsoft-konto, der er knyttet til denne app eller enhed, før du kan logge på. Dette skal du gøre for hver app eller enhed, som ikke kan bede dig om sikkerhedsoplysninger.

Sådan kan du oprette en entydig adgangskode til en app eller enhed:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Rediger sikkerhedsoplysninger under Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
    Hvis du bliver bedt om sikkerhedsoplysninger på websiden, skal du angive dem og vælge Send.
  3. Vælg Opret en ny appadgangskode under Appadgangskoder.
    Dette genererer en ny appadgangskode, som vises på skærmen.
  4. Når du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto på din Xbox-konsol, skal du skrive den appadgangskode, som du oprettede online.

Når du har logget på med din appadgangskode, kan du begynde at bruge appen eller enheden. Du skal bruge denne nye appadgangskode til at logge på din enhed i stedet for adgangskoden til din Microsoft-konto.

Hvis du vil slå totrinsbekræftelse fra:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Rediger sikkerhedsoplysninger under Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
    Hvis du bliver bedt om sikkerhedsoplysninger på websiden, skal du angive dem og vælge Send.
  3. Vælg Slå totrinsbekræftelse fra under overskriften Totrinsbekræftelse.

Løsning 6: Slet din Xbox Live-profil, og download den derefter igen

Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette, i Administrer gamertag og profil – support.

Løsning 7: Nulstil Xbox 360-konsollen

Benyt følgende fremgangsmåde, hvis du vil nulstille Xbox 360-konsollen:

1. Tryk på Guide-knappen, og vælg derefter Turn Off Console.
  2. Tænd for Xbox 360-konsollen.

Bemærk! Hvis du bruger en trådløs Xbox 360-controller, kan du tænde for konsollen ved hjælp af Guide-knappen på controlleren.

Løsning 8: Slet systemopdateringer, og download dem derefter igen

Benyt følgende fremgangsmåde for at slette systemopdateringerne og downloade dem igen:

Bemærk! Disse trin sletter alle de systemopdateringer, der er installeret på din Xbox-konsol.

1. Tryk på Guide-knappen, og vælg derefter Xbox Home.
  2. Vælg settings, og vælg derefter System.
  3. Vælg Storage.
  4. Markér din lagerenhed (men tryk ikke på A for at vælge den).
  5. Tryk på følgende knapper i følgende rækkefølge:
    1. Venstre kantknap
    2. Højre kantknap
    3. X-knap
    4. Venstre kantknap
    5. Højre kantknap
    6. X-knap
  6. Vælg Yes på skærmen Delete System Update.
  7. Når Xbox-konsollen er genstartet, skal du vælge OK for at hente og installere systemopdateringen.
  8. Når systemopdateringen er installeret, skal du downloade din Xbox Live-profil igen og prøve at logge på Xbox Live.